Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Halk istedi, ASKİ dağları deldi’

GÜNCEL 15.12.2017 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2261+ kez okundu.
 

‘Halk istedi, ASKİ dağları deldi’

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin, Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle Mahallesi’ne su getirme çalışmalarını başlattığı bildirildi..

AYDIN- ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen çalışmanın ilk etabı tamamlandı. KAYNAK YENİLEME VE İSALE HATTI YAPIM ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK ASKİ’den çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle’de açıktan gelen kaynak suyunun isale hattı aracılığı ile mahallelerine ulaşmasını isteyen vatandaşlar taleplerini ASKİ’ye ilettiler. Vakit kaybetmeden hazırlıklarını tamamlayan ekipler, kayalıklarla kaplı ve ulaşımın patikadan sağlandığı kaynağa ulaşmak için yol açma çalışmalarına başladı. Dün itibarıyla tamamlanan ilk etabın ardından başlayacak olan ikinci etapta kaynak yenilemeleri ile 2500 metre isale hattı yapımı başlayacak. HALK HİZMETLERDEN MEMNUN Yukarı Görle’de taleplerinin hemen karşılık bulması ve çalışmaların başlamasını memnuniyetle karşılayan halk, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.”
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin, Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle Mahallesi’ne su getirme çalışmalarını başlattığı bildirildi..

AYDIN- ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, zorlu arazi ve hava koşullarına rağmen çalışmanın ilk etabı tamamlandı.

KAYNAK YENİLEME VE İSALE HATTI

YAPIM ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK

ASKİ’den çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Karacasu ilçesine bağlı Yukarı Görle’de açıktan gelen kaynak suyunun isale hattı aracılığı ile mahallelerine ulaşmasını isteyen vatandaşlar taleplerini ASKİ’ye ilettiler. Vakit kaybetmeden hazırlıklarını tamamlayan ekipler, kayalıklarla kaplı ve ulaşımın patikadan sağlandığı kaynağa ulaşmak için yol açma çalışmalarına başladı. Dün itibarıyla tamamlanan ilk etabın ardından başlayacak olan ikinci etapta kaynak yenilemeleri ile 2500 metre isale hattı yapımı başlayacak.

HALK HİZMETLERDEN MEMNUN

Yukarı Görle’de taleplerinin hemen karşılık bulması ve çalışmaların başlamasını memnuniyetle karşılayan halk, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.