Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Halk Bankası’ndan DTO’ya ziyaret

EKONOMİ 07.04.2018 - 10:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3231+ kez okundu.
 

Halk Bankası’ndan DTO’ya ziyaret

Halk Bankası Didim Şube Müdürü Soner Çakmak ve şube görevlisi Hasan Çevik, Didim Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik ile Yönetim Kurulu üyeleri Mekin Subaşı ve Ömer Vela yaptı. Ziyarette bu hafta ticaret odası üyelerinin kullanımına açılan düşük faizli Nefes Kredisi’nin detayları konuşuldu. Başkan Üstündağ, geri ödemede 6 ay ertelemenin yapılması için oda başkanlarının talepte bulunduğunu belirterek, “Başbakanımız Binali Yıldırım’ın bu talebi karşılayan müjdesi özellikle turizm beldelerindeki ticaret erbaplarına çok büyük kolaylık sağlayacak. Nefes Kredisinin sağlanmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, ve TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi. Şube Müdürü Çakmak’da, KOBİ desteklerinde bir numara olduklarını, bu krediyi de en fazla kullandıran banka olmayı hedeflediklerini söyledi. Ziyarette ilçe ve ülke ekonomisi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Esnafın yaşadığı finansal sıkıntılar ve turizm sektöründeki beklentiler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Halk Bankası Didim Şube Müdürü Soner Çakmak ve şube görevlisi Hasan Çevik, Didim Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette ev sahipliğini Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik ile Yönetim Kurulu üyeleri Mekin Subaşı ve Ömer Vela yaptı.

Ziyarette bu hafta ticaret odası üyelerinin kullanımına açılan düşük faizli Nefes Kredisi’nin detayları konuşuldu. Başkan Üstündağ, geri ödemede 6 ay ertelemenin yapılması için oda başkanlarının talepte bulunduğunu belirterek, “Başbakanımız Binali Yıldırım’ın bu talebi karşılayan müjdesi özellikle turizm beldelerindeki ticaret erbaplarına çok büyük kolaylık sağlayacak. Nefes Kredisinin sağlanmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci, ve TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Şube Müdürü Çakmak’da, KOBİ desteklerinde bir numara olduklarını, bu krediyi de en fazla kullandıran banka olmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziyarette ilçe ve ülke ekonomisi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Esnafın yaşadığı finansal sıkıntılar ve turizm sektöründeki beklentiler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.