Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Halis Günday 5. partisine rozet taktı

SİYASET 14.02.2019 - 10:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4240+ kez okundu.
 

Halis Günday 5. partisine rozet taktı

Aydın siyasetinin renkli simalarından Halis Günday, düzenlenen törenle 5. partisinin rozetini taktı. Kısa sürede 4 parti değiştiren Halis Günday’a yeni partisi Demokrat Parti’de rozetini Genel Başkan Gültekin Uysal’ın taktığı bildirildi.

YAKASINDA, KISA SÜRE İÇİNDE 4 AYRI PARTİNİN ROZETİNİ TAŞIDI AYDIN- Aydın’ın önemli simalarından biri olan Halis Günday, 70 yaşından sonra yeniden rahmetli babasının partisine geldiğini belirterek “Babam Demokrat Parti’nin kurucularından ve Karacasu’nun belediye başkanlarından idi. Ben siyasete 1988 yılında Refah partisinde başladım. Sevdiğim insanlar parti değiştirince ben de onlarla birlikte parti değiştirmek durumunda kalıyorum. AK Parti’nin Aydın’daki kurucularından 3. üyeyim. Dönemin Belediye Başkanı İlhami Ortekin AK Parti ile ters düşünce 2014 seçimlerinde kendisi ile demokrat partiye geçtim. Ben Meclis üyesi seçildim. Mesut Bey’i de çok severim. Mesut Bey CHP’den belediye başkanı seçildi. Hal böyle olunca Demokrat Parti’den istifa edip Mesut Özakcan'ın partisi CHP’ye geçtim. Şimdi Mesut Bey CHP’den istifa edip Demokrat Parti’ye geçince ben de eski partime yeniden geri döndüm. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal çok sevdiğim ve beğendiğim bir çocuktur. Geleceğini parlak görüyorum” diye konuştu. Aydın’da Büyükşehir olmadan önce uzun süre belediye başkan yardımcılığı, belediye meclis başkan vekilliği yapan Halis Günday, Aydın Büyükşehir olunca Efeler Belediyesi’nde de birçok önemli görevlerde bulundu. Halis Günday, son taktığı rozet ile birlikte kısa sürede yakasında 4 ayrı partinin rozeti taşıyan ender isimlerden biri oldu.
Aydın siyasetinin renkli simalarından Halis Günday, düzenlenen törenle 5. partisinin rozetini taktı. Kısa sürede 4 parti değiştiren Halis Günday’a yeni partisi Demokrat Parti’de rozetini Genel Başkan Gültekin Uysal’ın taktığı bildirildi.

YAKASINDA, KISA SÜRE İÇİNDE 4 AYRI PARTİNİN ROZETİNİ TAŞIDI

AYDIN- Aydın’ın önemli simalarından biri olan Halis Günday, 70 yaşından sonra yeniden rahmetli babasının partisine geldiğini belirterek “Babam Demokrat Parti’nin kurucularından ve Karacasu’nun belediye başkanlarından idi. Ben siyasete 1988 yılında Refah partisinde başladım. Sevdiğim insanlar parti değiştirince ben de onlarla birlikte parti değiştirmek durumunda kalıyorum. AK Parti’nin Aydın’daki kurucularından 3. üyeyim. Dönemin Belediye Başkanı İlhami Ortekin AK Parti ile ters düşünce 2014 seçimlerinde kendisi ile demokrat partiye geçtim. Ben Meclis üyesi seçildim. Mesut Bey’i de çok severim. Mesut Bey CHP’den belediye başkanı seçildi. Hal böyle olunca Demokrat Parti’den istifa edip Mesut Özakcan'ın partisi CHP’ye geçtim. Şimdi Mesut Bey CHP’den istifa edip Demokrat Parti’ye geçince ben de eski partime yeniden geri döndüm. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal çok sevdiğim ve beğendiğim bir çocuktur. Geleceğini parlak görüyorum” diye konuştu.

Aydın’da Büyükşehir olmadan önce uzun süre belediye başkan yardımcılığı, belediye meclis başkan vekilliği yapan Halis Günday, Aydın Büyükşehir olunca Efeler Belediyesi’nde de birçok önemli görevlerde bulundu. Halis Günday, son taktığı rozet ile birlikte kısa sürede yakasında 4 ayrı partinin rozeti taşıyan ender isimlerden biri oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.