Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Halil’e en güzel bayram hediyesi

SİYASET 15.06.2018 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3897+ kez okundu.
 

Halil’e en güzel bayram hediyesi

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı tarafından Karacasu İlçesi’nde yaşayan kas hastası Halil Yılmaz’a anlamlı bir bayram hediyesi verildi. Rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen Halil Yılmaz’a akülü engelli arabası hediye edildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve Karacasu ilçe yöneticileri Halil Yılmaz’ı ziyaret etti. Kendisine akülü engelli arabası hediye edilen Halil Yılmaz MHP’lilere teşekkür etti. MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, "Türkiye'de engelli vatandaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. Ama bu vatandaşlarımız toplumda sunulan hizmetlere çok rahat ulaşmaları lazım. Bu araç sayesinde Halil Yılmaz kardeşimizin günlük hayatının daha da kolaylaşacağını ümit ediyoruz. Güzel günlerde kullanmasını diliyoruz. Bu olayın siyasi bir durumu yok. Bize ulaştırılan akülü aracı teslimini sağladık. Güle güle güzel günlerde kullanmasını dileriz” diye konuştu

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı tarafından Karacasu İlçesi’nde yaşayan kas hastası Halil Yılmaz’a anlamlı bir bayram hediyesi verildi. Rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen Halil Yılmaz’a akülü engelli arabası hediye edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve Karacasu ilçe yöneticileri Halil Yılmaz’ı ziyaret etti. Kendisine akülü engelli arabası hediye edilen Halil Yılmaz MHP’lilere teşekkür etti.

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, "Türkiye'de engelli vatandaşlarımızın sayısı bir hayli fazla. Ama bu vatandaşlarımız toplumda sunulan hizmetlere çok rahat ulaşmaları lazım. Bu araç sayesinde Halil Yılmaz kardeşimizin günlük hayatının daha da kolaylaşacağını ümit ediyoruz. Güzel günlerde kullanmasını diliyoruz. Bu olayın siyasi bir durumu yok. Bize ulaştırılan akülü aracı teslimini sağladık. Güle güle güzel günlerde kullanmasını dileriz” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.