Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hakkari'deki Efeler'e 'Efeler' büstü

GÜNCEL 03.01.2018 - 16:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3462+ kez okundu.
 

Hakkari'deki Efeler'e 'Efeler' büstü

Efeler Belediyesi, Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nın isteğini meclise taşıdı.

AYDIN- Efeler Belediye Meclisi 2018 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi. Efeler Belediye Meclis Salonu’nda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 15 gündem, 1 gündem dışı madde görüşüldü. Efeler Belediyesi, Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nın isteğini meclise taşıdı. Efeler Belediye Meclisi’nin 2018 yılı ilk toplantısında, namı ‘Efeler’ olan Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı Taburu’nun önüne, ‘Efeler büstü’ yaptırılmasına ilişkin madde gündeme alınarak ilgili komisyona havale edildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Namı ‘Efeler’ olan ve üniformalarında ‘Efeler’ arması taşıyan Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı Taburu önünde bulunan ‘Efeler’ yazısı önüne ‘Efeler büstü’ yapılması belediyemizden istendi. Aydın’ımızın, Efeler ilçemizin sembolü olan Efeler büstünün yapılması meclisimizde gündeme alınarak ilgili komisyona havale edildi.  Komisyonumuzca görüşülüp karara bağlanacak” dedi. Toplantıda, belediye meclis toplantısının 2018 yılı meclis toplantı günü ve yıl içerisinde meclisin tatil yapıp yapmaması da görüşülürken,  alınan karar ile toplantı günleri ve meclisin tatil yapmama kararı değişmedi. Başkan Özakcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana tatil yapmadık, bu yıl da yapmayacağız. Efeler halkına hizmet için bu koltuklarda oturuyoruz. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Denetim Komisyonu’na üye seçiminin de yapıldığı meclis toplantısında; İsmail Türkbay, Sıdıka Fahlioğulları, Rıza Posacı, Mustafa Tolan ve Fikri Aydın denetim komisyonuna seçildi. Özakcan, göreve gelen komisyona başarılar diledi. Efeler Belediyesi 2018 yılı Ocak ayı 2. belediye meclis toplantısı 4 Ocak Perşembe günü saat: 18.00’da gerçekleştirilecek.
Efeler Belediyesi, Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nın isteğini meclise taşıdı.

AYDIN- Efeler Belediye Meclisi 2018 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi. Efeler Belediye Meclis Salonu’nda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 15 gündem, 1 gündem dışı madde görüşüldü. Efeler Belediyesi, Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nın isteğini meclise taşıdı.

Efeler Belediye Meclisi’nin 2018 yılı ilk toplantısında, namı ‘Efeler’ olan Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı Taburu’nun önüne, ‘Efeler büstü’ yaptırılmasına ilişkin madde gündeme alınarak ilgili komisyona havale edildi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Namı ‘Efeler’ olan ve üniformalarında ‘Efeler’ arması taşıyan Hakkari Yüksekova Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı Taburu önünde bulunan ‘Efeler’ yazısı önüne ‘Efeler büstü’ yapılması belediyemizden istendi. Aydın’ımızın, Efeler ilçemizin sembolü olan Efeler büstünün yapılması meclisimizde gündeme alınarak ilgili komisyona havale edildi.  Komisyonumuzca görüşülüp karara bağlanacak” dedi.

Toplantıda, belediye meclis toplantısının 2018 yılı meclis toplantı günü ve yıl içerisinde meclisin tatil yapıp yapmaması da görüşülürken,  alınan karar ile toplantı günleri ve meclisin tatil yapmama kararı değişmedi. Başkan Özakcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana tatil yapmadık, bu yıl da yapmayacağız. Efeler halkına hizmet için bu koltuklarda oturuyoruz. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Denetim Komisyonu’na üye seçiminin de yapıldığı meclis toplantısında; İsmail Türkbay, Sıdıka Fahlioğulları, Rıza Posacı, Mustafa Tolan ve Fikri Aydın denetim komisyonuna seçildi. Özakcan, göreve gelen komisyona başarılar diledi.

Efeler Belediyesi 2018 yılı Ocak ayı 2. belediye meclis toplantısı 4 Ocak Perşembe günü saat: 18.00’da gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.