Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Hafta sonu kavrulacağız

GÜNCEL 07.06.2018 - 18:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3359+ kez okundu.
 

Hafta sonu kavrulacağız

Aydın’da mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklığı yarından itibaren artarak Cumartesi günü termometreler 40 dereceyi görecek.

AYDIN- Devlet Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Aydın’da hava sıcaklıkları hafta sonu mevsim normallerinin 7-8 derece üstüne çıkacağı bildirildi. Yarın Aydın’da hava sıcaklığının 38 derece olması beklenirken, Cumartesi günü mevsim normallerinin 7-8 derece üstüne çıkarak 40 dereceye ulaşması tahmin ediliyor. Pazar günü ise sıcaklıkların bir nebze düşerek 36 derecelerde seyredeceği belirtilirken, Pazartesi günü ise havanın kısmi olarak gök gürültülü ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Uzmanlar hava sıcaklıklarında yaşanacak olan yükselişle birlikte özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların 12.00 ile 16.00 saatleri arasında sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyor.
Aydın’da mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklığı yarından itibaren artarak Cumartesi günü termometreler 40 dereceyi görecek.

AYDIN- Devlet Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Aydın’da hava sıcaklıkları hafta sonu mevsim normallerinin 7-8 derece üstüne çıkacağı bildirildi. Yarın Aydın’da hava sıcaklığının 38 derece olması beklenirken, Cumartesi günü mevsim normallerinin 7-8 derece üstüne çıkarak 40 dereceye ulaşması tahmin ediliyor. Pazar günü ise sıcaklıkların bir nebze düşerek 36 derecelerde seyredeceği belirtilirken, Pazartesi günü ise havanın kısmi olarak gök gürültülü ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Uzmanlar hava sıcaklıklarında yaşanacak olan yükselişle birlikte özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların 12.00 ile 16.00 saatleri arasında sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.