Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hacı adaylarına hazırlık kursu

GÜNCEL 02.05.2017 - 11:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3282+ kez okundu.
 

Hacı adaylarına hazırlık kursu

Aydın İl Müftülüğü tarafından Aydın il genelindeki tüm hacı adaylarına yönelik hac hazırlık kursları düzenlenecek.

AYDIN- Hac yolculuğuna vatandaşları hazırlamak, gerekli eğitim ve rehberliği sunmak ve hac organizasyonlarında karşılaşılan problemleri en aza indirebilmek için Aydın İl Müftülüğü’nce 16-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında hac hazırlık kursları düzenleneceği bildirildi. 16 Mayıs 2017 Salı günü Aydın il genelindeki tüm hacı adaylarına yönelik kurs düzenlenecek. 17 ve 18 Mayıs 2017 günleri ise düzenlenecek olan hac hazırlık kursları sadece Efeler merkez ilçedeki Hacı adaylarını kapsayacak. Hac kesin kayıt esnasında Kur’an-ı Kerim öğrenmek istediğini belirten Hacı adaylarının isimleri de bulundukları ilçelerdeki müftülüklere bildirildiği, Kur’an-ı Kerim eğitiminin bu ilçe müftülükleri aracılığıyla verileceği öğrenildi.
Aydın İl Müftülüğü tarafından Aydın il genelindeki tüm hacı adaylarına yönelik hac hazırlık kursları düzenlenecek.

AYDIN- Hac yolculuğuna vatandaşları hazırlamak, gerekli eğitim ve rehberliği sunmak ve hac organizasyonlarında karşılaşılan problemleri en aza indirebilmek için Aydın İl Müftülüğü’nce 16-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında hac hazırlık kursları düzenleneceği bildirildi.

16 Mayıs 2017 Salı günü Aydın il genelindeki tüm hacı adaylarına yönelik kurs düzenlenecek. 17 ve 18 Mayıs 2017 günleri ise düzenlenecek olan hac hazırlık kursları sadece Efeler merkez ilçedeki Hacı adaylarını kapsayacak.

Hac kesin kayıt esnasında Kur’an-ı Kerim öğrenmek istediğini belirten Hacı adaylarının isimleri de bulundukları ilçelerdeki müftülüklere bildirildiği, Kur’an-ı Kerim eğitiminin bu ilçe müftülükleri aracılığıyla verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.