Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Hacda tanıştılar, Aydın’da buluştular

YAŞAM 15.10.2015 - 13:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1689+ kez okundu.
 

Hacda tanıştılar, Aydın’da buluştular

Türkiye’den 2012 yılında hacca giden kafilelerden ve hac esansında tanışan bir grup, 3 yıldır periyodik aralıklarla buluşup Hacdaki anılarını tazeliyor.

Burdur’dan İzmir’e kadar farklı il ve ilçelerden yaklaşık 30 kişilik kafile kardeş gibi yaşadıklarını belirttiler. İnsan hayatında bazı dönem ve bu dönemlerdeki arkadaşlıkların büyük önemi olduğunu belirten hacılardan Halit Ulusoy, “Asker arkadaşı, hastane, hapishane arkadaşlıklarının çok önemli olduğu belirtilirdi. Asker arkadaşlarımız oldu ve çok önemliydi.  2012 yılında hacca gidince hacı arkadaşlığının da çok önemli olduğunu gördük. O mübarek beldelerde ve hac vazifemizi yaparken tanışıp arkadaş dostluk kurduğumuz arkadaşlarımızla hac dönüşünde de periyodik aralıklarla birlikte olmaya karar vermiştik. 3 yıldır belli aralıklarla bir araya gelip hem hacdaki anılarımızı tazeliyor hem de dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz” diyerek bu dönem Aydın’ın misafiri olan hacı arkadaşlarına teşekkür etti. “HEP BİRLİKTE UMRE PROGRAMI DÜŞÜNÜYORUZ” Kafileye 2012 yılında başkan olarak yardımcı olan aynı zamanda Eskiyeni Camii’nin İmam Hatibi Musa Erkan, “Kabe ve Mescidi Nebevi özlemi bambaşkadır. Birçok arkadaşımızla 2012 hac döneminde bu mübarek yerleri gördük, ziyaret ettik.  Şimdi hep birlikte umre yapmayı planlıyoruz. Bu buluşmalarla hem bir hasret giderme hem de yaşantımızda bir otokontrol sistemi oluşturma gayreti içindeyiz” diye konuştu.
Türkiye’den 2012 yılında hacca giden kafilelerden ve hac esansında tanışan bir grup, 3 yıldır periyodik aralıklarla buluşup Hacdaki anılarını tazeliyor.

Burdur’dan İzmir’e kadar farklı il ve ilçelerden yaklaşık 30 kişilik kafile kardeş gibi yaşadıklarını belirttiler.

İnsan hayatında bazı dönem ve bu dönemlerdeki arkadaşlıkların büyük önemi olduğunu belirten hacılardan Halit Ulusoy, “Asker arkadaşı, hastane, hapishane arkadaşlıklarının çok önemli olduğu belirtilirdi. Asker arkadaşlarımız oldu ve çok önemliydi.  2012 yılında hacca gidince hacı arkadaşlığının da çok önemli olduğunu gördük. O mübarek beldelerde ve hac vazifemizi yaparken tanışıp arkadaş dostluk kurduğumuz arkadaşlarımızla hac dönüşünde de periyodik aralıklarla birlikte olmaya karar vermiştik. 3 yıldır belli aralıklarla bir araya gelip hem hacdaki anılarımızı tazeliyor hem de dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz” diyerek bu dönem Aydın’ın misafiri olan hacı arkadaşlarına teşekkür etti.

“HEP BİRLİKTE UMRE PROGRAMI DÜŞÜNÜYORUZ”

Kafileye 2012 yılında başkan olarak yardımcı olan aynı zamanda Eskiyeni Camii’nin İmam Hatibi Musa Erkan, “Kabe ve Mescidi Nebevi özlemi bambaşkadır. Birçok arkadaşımızla 2012 hac döneminde bu mübarek yerleri gördük, ziyaret ettik.  Şimdi hep birlikte umre yapmayı planlıyoruz. Bu buluşmalarla hem bir hasret giderme hem de yaşantımızda bir otokontrol sistemi oluşturma gayreti içindeyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.