Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Güzellik’ Tacından Başkanlık Koltuğuna

SİYASET 11.06.2016 - 19:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3466+ kez okundu.
 

‘Güzellik’ Tacından Başkanlık Koltuğuna

AK Parti Aydın Kadın Kolu Başkanlığına atanan Seda Sarıbaş göreve başladı.

Miss Turkey 2006 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen ve geçtiğimiz günlerde AK Parti Aydın İl Kadın Kolları başkanlığına ataması yapılan Seda Sarıbaş, düzenlenen basın toplantısıyla, basına tanıtıldı ve görevine başladı. İl Binasında yapılan toplantıda AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın İl Kadın Kolları eski Başkanı Mediha Turgut’un yerine atanan Seda Sarıbaş’ın başarılı olacağına inandığını belirterek, “Bizim 2019, 2023, hatta 2071 hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için bugüne kadar başarıyla görev yapan arkadaşlarımız gibi Seda Başkan da çok iyi çalışmalar yapacaktır” dedi. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ile ilçe teşkilatlarının tam kadro hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Başkanı Özmen, partisinin verdiği mücadelenin kolay olmadığını vurgulayarak, “Özellikle 2015 yılının 20 Temmuz’undan beri hükümetimiz zorlu mücadele vermektedir. Bu süreçte elbette şehitlerimiz de oldu. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Siyaset emek ve fedakarlık isteyen bir mücadeledir. Bu manada Seda Sarıbaş kardeşimizin başarılı olacağına inanıyorum. Eski İl Kadın Kolu Başkanımız Mediha Turgut’a 19 aydır verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu Aynı zamanda Didim İlçe Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Seda Sarıbaş, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından göreve atandığını belirterek, “Benden önce İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Sayın Semiha Öyüş, Sayın Demet Pilevneli ve Sayın Mediha Turgut hanımefendilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların bıraktığı yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi. Başkan Seda Sarıbaş, 1984 doğumlu ve iki çocuk annesi olduğunu dile getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlk olarak güçlü bir yönetim kurulu kurmak için çalışma yapacağız. Yönetim Kurulumuz oluştuktan sonra faaliyetlerimize başlayacağız. Kadın Kolları olarak yapacaklarımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın tanıtımı için ayrıca bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz. AK Parti Kadın Kolları olarak hedefimiz, AK Parti Aydın Kadın Kollarını ilçeleri de dahil olmak üzere mükemmel bir teşkilat haline getireceğiz. Başarı için yapılması gereken uyum ve çalışma ortamını kuracağımıza eminim. AK Parti çalışma disiplini ve düzeni ile Aydın’da partimizin tüm hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Bu doğrultuda İl Teşkilatımıza ve Milletvekillerimize en çok desteği Ak kadınlar sağlayacağız.”dedi. Konuşmalarından ardın yeni başkan partililerce kutlama yağmuruna tutuldu. AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş’ı ilk kutlayan eşi Sedat Sarıbaş oldu. Sedat Sarıbaş, eşine başarı diledi.
AK Parti Aydın Kadın Kolu Başkanlığına atanan Seda Sarıbaş göreve başladı.

Miss Turkey 2006 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen ve geçtiğimiz günlerde AK Parti Aydın İl Kadın Kolları başkanlığına ataması yapılan Seda Sarıbaş, düzenlenen basın toplantısıyla, basına tanıtıldı ve görevine başladı.

İl Binasında yapılan toplantıda AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın İl Kadın Kolları eski Başkanı Mediha Turgut’un yerine atanan Seda Sarıbaş’ın başarılı olacağına inandığını belirterek, “Bizim 2019, 2023, hatta 2071 hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak için bugüne kadar başarıyla görev yapan arkadaşlarımız gibi Seda Başkan da çok iyi çalışmalar yapacaktır” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ile ilçe teşkilatlarının tam kadro hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Başkanı Özmen, partisinin verdiği mücadelenin kolay olmadığını vurgulayarak, “Özellikle 2015 yılının 20 Temmuz’undan beri hükümetimiz zorlu mücadele vermektedir. Bu süreçte elbette şehitlerimiz de oldu. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Siyaset emek ve fedakarlık isteyen bir mücadeledir. Bu manada Seda Sarıbaş kardeşimizin başarılı olacağına inanıyorum. Eski İl Kadın Kolu Başkanımız Mediha Turgut’a 19 aydır verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Aynı zamanda Didim İlçe Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Seda Sarıbaş, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam tarafından göreve atandığını belirterek, “Benden önce İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Sayın Semiha Öyüş, Sayın Demet Pilevneli ve Sayın Mediha Turgut hanımefendilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların bıraktığı yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.

Başkan Seda Sarıbaş, 1984 doğumlu ve iki çocuk annesi olduğunu dile getirdiği konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İlk olarak güçlü bir yönetim kurulu kurmak için çalışma yapacağız. Yönetim Kurulumuz oluştuktan sonra faaliyetlerimize başlayacağız. Kadın Kolları olarak yapacaklarımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın tanıtımı için ayrıca bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz.

AK Parti Kadın Kolları olarak hedefimiz, AK Parti Aydın Kadın Kollarını ilçeleri de dahil olmak üzere mükemmel bir teşkilat haline getireceğiz. Başarı için yapılması gereken uyum ve çalışma ortamını kuracağımıza eminim.

AK Parti çalışma disiplini ve düzeni ile Aydın’da partimizin tüm hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Bu doğrultuda İl Teşkilatımıza ve Milletvekillerimize en çok desteği Ak kadınlar sağlayacağız.”dedi.

Konuşmalarından ardın yeni başkan partililerce kutlama yağmuruna tutuldu.

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş’ı ilk kutlayan eşi Sedat Sarıbaş oldu. Sedat Sarıbaş, eşine başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.