Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güvercinada simgemizdir, hayırlı olsun

GÜNCEL 08.09.2016 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3505+ kez okundu.
 

Güvercinada simgemizdir, hayırlı olsun

Kuşadası Belediyesi eski Başkanı Altungün’den Güvercinada açıklaması

AYDIN-  Kuşadası Belediyesi eski Başkanı M. Esat Altungün, kaçak yapılardan temizleyip, restorasyon yaptırdığı tarihi Güvercinada’nın açılış törenine çağrılmamasıyla ilgili yaşanan tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.  Güvercinada’nın Kuşadası için çok önemli olduğuna dikkati çeken eski başkan Altungün, açılış törenine çağrılmamasının kendisi açısından bir sorun teşkil etmediğini kaydederek, kimin yaptığından daha çok bu tarihi değerin Kuşadası’na yeniden kazandırılmış olmasının önemli olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kuşadası Belediyesi Eski Başkanı M. Esat Altungün, “Kuşadamızın simgesi Güvercinada’yı olumsuzluklardan ve kaçak yapılardan tamamen temizleyip, 2012 yılında hayata geçirdiğimiz proje kapsamında 2013 yılında tamamladığımız restorasyon çalışmalarına destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığı’na, Aydın Valiliği'ne, dönemin Aydın İl Özel İdaresi ile il genel meclis üyelerine, Aydın Müze Müdürlüğü’ne ve görevi devretmemizin ardından planladığımız doğrultuda çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayan Belediye Başkanı Özer Kayalı ile bu çalışmaların yürütülmesinde görev alan tüm emekçi çalışanlara teşekkür ederim“ dedi.
Kuşadası Belediyesi eski Başkanı Altungün’den Güvercinada açıklaması

AYDIN-  Kuşadası Belediyesi eski Başkanı M. Esat Altungün, kaçak yapılardan temizleyip, restorasyon yaptırdığı tarihi Güvercinada’nın açılış törenine çağrılmamasıyla ilgili yaşanan tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

 Güvercinada’nın Kuşadası için çok önemli olduğuna dikkati çeken eski başkan Altungün, açılış törenine çağrılmamasının kendisi açısından bir sorun teşkil etmediğini kaydederek, kimin yaptığından daha çok bu tarihi değerin Kuşadası’na yeniden kazandırılmış olmasının önemli olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kuşadası Belediyesi Eski Başkanı M. Esat Altungün, “Kuşadamızın simgesi Güvercinada’yı olumsuzluklardan ve kaçak yapılardan tamamen temizleyip, 2012 yılında hayata geçirdiğimiz proje kapsamında 2013 yılında tamamladığımız restorasyon çalışmalarına destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığı’na, Aydın Valiliği'ne, dönemin Aydın İl Özel İdaresi ile il genel meclis üyelerine, Aydın Müze Müdürlüğü’ne ve görevi devretmemizin ardından planladığımız doğrultuda çevre düzenleme çalışmalarını tamamlayan Belediye Başkanı Özer Kayalı ile bu çalışmaların yürütülmesinde görev alan tüm emekçi çalışanlara teşekkür ederim“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.