Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güvenlik kameraları hırsızı ele verdi

ASAYİŞ 05.12.2017 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1830+ kez okundu.
 

Güvenlik kameraları hırsızı ele verdi

Aydın’da Pazar gecesi gece bir iş yerinin kapsını kırarak içerisi girip çelik kasayı soyan hırsız, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekiplerince yakalandı.

AYDIN - 42 yaşındaki S.M. isimli zanlı adliyeye sevk edildi. Firarda olan hırsızın yardımcısının yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. Edinilen bilgiye göre; Efeler ilçe merkezi Orta Mahalle’de bulunan 1. Sanayi Sitesi 241 sokaktaki hurdacı dükkanının kilidini kırıp içeri giren S.M. isimli şahıs dükkanda bulunan çelik kasayı da açarak kasada bulunan 4 bin lirayı çaldı. Şikayet üzerine çalışma başlatan Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, cadde ve sokaklardaki güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların eşkalini belirledi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu iki oldukları belirlenen zanlılardan S.M. yakalanarak gözaltına alındı. S.M. adliyeye sevk edilirken eşkali belirlenen diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
Aydın’da Pazar gecesi gece bir iş yerinin kapsını kırarak içerisi girip çelik kasayı soyan hırsız, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekiplerince yakalandı.

AYDIN - 42 yaşındaki S.M. isimli zanlı adliyeye sevk edildi. Firarda olan hırsızın yardımcısının yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Efeler ilçe merkezi Orta Mahalle’de bulunan 1. Sanayi Sitesi 241 sokaktaki hurdacı dükkanının kilidini kırıp içeri giren S.M. isimli şahıs dükkanda bulunan çelik kasayı da açarak kasada bulunan 4 bin lirayı çaldı.

Şikayet üzerine çalışma başlatan Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, cadde ve sokaklardaki güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların eşkalini belirledi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu iki oldukları belirlenen zanlılardan S.M. yakalanarak gözaltına alındı. S.M. adliyeye sevk edilirken eşkali belirlenen diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.