Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güvenli trafik için çalışmaya devam

GÜNCEL 19.09.2017 - 19:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3116+ kez okundu.
 

Güvenli trafik için çalışmaya devam

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, il genelinde trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yaya geçidi, sinyalizasyon ve asfalt çizgi çalışmalarına ağırlık verdiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin üstlendiği sinyalizasyon, yol çizgileri ve trafik levhaları çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlanırken düzenlemeler tüm hızıyla sürüyor. Şimdiye kadar Nazilli, Efeler, Germencik, Söke, Bozdoğan ve İncirliova’da silinen ve eskiyen toplam 82 kilometrelik asfalt çizgileri yenilenirken Aydın, Didim ve Nazilli’de de sinyalizasyon düzenlemeleri yapıldı. Bunların yanı sıra Kuşadası, Karpuzlu, Söke, Yenipazar, Koçarlı, Nazilli, Germencik, Bozdoğan, Kuyucak, Karacasu’da da vatandaşların güvenliği için yaya geçidi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. ÇERÇİOĞLU: ÇALIŞMAYA DEVAM Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yayalara ve sürücülere kaliteli koşullarda ulaşım imkânı sağlamak için bağlantı yollarını genişletiyoruz. Ayrıca kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları da yapıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi var gücüyle çalışmaya devam edecek. Yayalara ve sürücülere daha kaliteli koşullarda ulaşım imkânı sağlamak için ara vermeden çalışacağız” diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, il genelinde trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yaya geçidi, sinyalizasyon ve asfalt çizgi çalışmalarına ağırlık verdiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin üstlendiği sinyalizasyon, yol çizgileri ve trafik levhaları çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlanırken düzenlemeler tüm hızıyla sürüyor.

Şimdiye kadar Nazilli, Efeler, Germencik, Söke, Bozdoğan ve İncirliova’da silinen ve eskiyen toplam 82 kilometrelik asfalt çizgileri yenilenirken Aydın, Didim ve Nazilli’de de sinyalizasyon düzenlemeleri yapıldı.

Bunların yanı sıra Kuşadası, Karpuzlu, Söke, Yenipazar, Koçarlı, Nazilli, Germencik, Bozdoğan, Kuyucak, Karacasu’da da vatandaşların güvenliği için yaya geçidi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ÇERÇİOĞLU: ÇALIŞMAYA DEVAM

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yayalara ve sürücülere kaliteli koşullarda ulaşım imkânı sağlamak için bağlantı yollarını genişletiyoruz. Ayrıca kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları da yapıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi var gücüyle çalışmaya devam edecek. Yayalara ve sürücülere daha kaliteli koşullarda ulaşım imkânı sağlamak için ara vermeden çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.