Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güryeli ilgi topladı

SİYASET 07.05.2018 - 18:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3907+ kez okundu.
 

Güryeli ilgi topladı

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nde aday adayı olan İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Edip Güryeli, şimdiden gençlerin ilgi odağı oldu,

AYDIN- Bugüne kadar neden siyasete girmediğini sorduğumuzda, şimdiye kadar yaş sorununa takıldığını, sadece son genel seçimlerde 25 yaş şartını taşıdığını o gün özel sebeplerden dolayı aday adaylık müracaatı yapamadığını anlatan Güryeli, “Ancak Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın yaş sınırını ortadan kaldırarak gençlerin önünü açması, tüm gençlerde büyük bir heyecan yarattı. 24 Haziran genel seçimleri için 7 bin 300 civarında aday adayı müracaatı olmuş. Bu aday adaylarının içinde çok gencin müracaat etmesi, aday adayı olması gençlerin de değerli birer birey olduğu ve her şeyi başarabileceklerinin ispatıdır” dedi. Genç ve dinamik duruşuyla temayülde büyük ilgi toplayan Edip Güryeli, gençleri ve yeni yüzleri Ak Parti’ye kazandırarak gelecek için umut vaat etti.
24 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nde aday adayı olan İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Edip Güryeli, şimdiden gençlerin ilgi odağı oldu,

AYDIN- Bugüne kadar neden siyasete girmediğini sorduğumuzda, şimdiye kadar yaş sorununa takıldığını, sadece son genel seçimlerde 25 yaş şartını taşıdığını o gün özel sebeplerden dolayı aday adaylık müracaatı yapamadığını anlatan Güryeli, “Ancak Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın yaş sınırını ortadan kaldırarak gençlerin önünü açması, tüm gençlerde büyük bir heyecan yarattı. 24 Haziran genel seçimleri için 7 bin 300 civarında aday adayı müracaatı olmuş. Bu aday adaylarının içinde çok gencin müracaat etmesi, aday adayı olması gençlerin de değerli birer birey olduğu ve her şeyi başarabileceklerinin ispatıdır” dedi.

Genç ve dinamik duruşuyla temayülde büyük ilgi toplayan Edip Güryeli, gençleri ve yeni yüzleri Ak Parti’ye kazandırarak gelecek için umut vaat etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.