Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güreşseverlerden Başkan Çerçioğlu'na tam destek

SİYASET 03.02.2019 - 17:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3713+ kez okundu.
 

Güreşseverlerden Başkan Çerçioğlu'na tam destek

Söke deve güreşseverlerin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkanı Adayı Dr. Levent Tiuncel'e desteklerini açıkladıkları bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, bu yıl 5’incisi düzenlenen Söke Deve Güreşleri'ne katıldığı, vatandaşların, büyük ilgi gösterdikleri Başkan Çerçioğlu'nu ve Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel'i desteklediklerini söyledikleri bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, Başkan Tuncel’in yanı sıra CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalkılıç, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar’ın eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu'nu desteklemek için yeni seçilen Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve oda yönetimi de güreş alanına geldi. Başkan Tuncel ve beraberindeki heyetle güreş alanına inerek vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu'na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Aynı zamanda Söke Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı da olan Muharrem Kaçar, Başkan Çerçioğlu'nu desteklemeye devam edecekleri söyleyip, devecilik kültürünün yaşatılması için her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen güreşleri izlemekten ve bu Yörük geleneğini yaşatıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, kazanan pehlivan develerin sahiplerine kupalarını da verdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Söke Deve Güreşleri'nde Türkiye'nin birçok bölgesinden toplam 128 deve güreşti.
Söke deve güreşseverlerin Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Söke Belediye Başkanı Adayı Dr. Levent Tiuncel'e desteklerini açıkladıkları bildirildi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, bu yıl 5’incisi düzenlenen Söke Deve Güreşleri'ne katıldığı, vatandaşların, büyük ilgi gösterdikleri Başkan Çerçioğlu'nu ve Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel'i desteklediklerini söyledikleri bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Başkan Tuncel’in yanı sıra CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalkılıç, Burunköy Muhtarı Muharrem Kaçar’ın eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu'nu desteklemek için yeni seçilen Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve oda yönetimi de güreş alanına geldi.

Başkan Tuncel ve beraberindeki heyetle güreş alanına inerek vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu'na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Aynı zamanda Söke Devecilik Kültürü ve Deve Güreşlerini Sevenler Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı da olan Muharrem Kaçar, Başkan Çerçioğlu'nu desteklemeye devam edecekleri söyleyip, devecilik kültürünün yaşatılması için her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen güreşleri izlemekten ve bu Yörük geleneğini yaşatıyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Başkan Çerçioğlu, kazanan pehlivan develerin sahiplerine kupalarını da verdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen Söke Deve Güreşleri'nde Türkiye'nin birçok bölgesinden toplam 128 deve güreşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.