Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güney Ege, Travel Turkey'de tanıtıldı

TURİZM 13.12.2016 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2780+ kez okundu.
 

Güney Ege, Travel Turkey'de tanıtıldı

GEKA, turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Travel Turkey Fuarı’na, Aydın Denizli ve Muğla illerinin turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası boyutta tanıtmak amacıyla bu yıl üçüncü kez katıldı.

AYDIN- 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde onuncu kez düzenlenen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde Fuar İzmir Gaziemir’de gerçekleştirilen fuara, bu yıl 36 ülkeden ve Türkiye’nin 60 ilinden toplam 1179 turizm temsilcisi kurum, kuruluş ve firma katılım sağladı. GEKA’nın tahsis ettiği stant alanında Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın yanı sıra; başta Denizli ve Muğla İl Kültür Turizm Müdürlükleri olmak üzere Pamukkale Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Marmaris Ticaret Odası, Milas Ticaret Odası, Bodrum Tanıtma Vakfı ile Didim, Kuşadası ve Pamukkale TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulları katılım sağlayarak bulundukları destinasyonların tanıtımını gerçekleştirdiler. Güney Ege Bölgesi’nin tarihi dokusu, doğal ve kültürel güzelliklerini yansıtan ve bir turizm gemisini andıran stant tasarımı katılımcı ve ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı. İki katlı olarak dizayn edilen stant alanı, sade, şık ve ferah görünümünün yanı sıra; Aydın, Denizli ve Muğla’ya ait fotoğraflar, led ekranlarda oynatılan videolar ve bölgeye ait kartonet tasarımları ile görsel zenginliği ve dinamikliğiyle fuarda ön plana çıktı. Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ağırlandığı stant alanı pek çok ziyaretçinin de ilgi odağı oldu. Bunun yanında Sinop Valisi Hasan İpek stant alanında ağırlandı. Fuarda, seyahat acenteleri, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri, yat ve kurvaziyer turizmi / marina, uluslararası turizm otoriteleri ve borsaları, kafe ve restoranlar, aktif ve macera turizmi, belediyeler, bankacılık ve sigorta firmaları, kültür turizmi, valilikler, il kültür turizm müdürlükleri, dalış okulları, spor turizmi, kalkınma ajansları, havayolları, turizm teknolojisi, turizm birlik ve dernekleri, kafe, bar, otel ekipmanları firmaları, turizm taşımacılığı, turizm medyası, eğitim turizmi, bilgi ve enformasyon teknolojileri, medikal kuruluşlar ve sağlık kuruluşları yer aldı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın öncülüğünde gerçekleşen "Erken Rezervasyon Kampanyası"nın 2017 lansmanının yapıldığı fuarda bunun yanı sıra düzenlenen 2. Uluslararası Gastronomi Turizm Kongresi’nde ise, dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları bir araya gelerek Ege kültürünün gastronomi ile ilişkisi ve bu ilişkinin bölge turizmine etkisini tartıştılar.
GEKA, turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olan Travel Turkey Fuarı’na, Aydın Denizli ve Muğla illerinin turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası boyutta tanıtmak amacıyla bu yıl üçüncü kez katıldı.

AYDIN- 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde onuncu kez düzenlenen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde Fuar İzmir Gaziemir’de gerçekleştirilen fuara, bu yıl 36 ülkeden ve Türkiye’nin 60 ilinden toplam 1179 turizm temsilcisi kurum, kuruluş ve firma katılım sağladı.

GEKA’nın tahsis ettiği stant alanında Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın yanı sıra; başta Denizli ve Muğla İl Kültür Turizm Müdürlükleri olmak üzere Pamukkale Belediyesi, Didim Ticaret Odası, Marmaris Ticaret Odası, Milas Ticaret Odası, Bodrum Tanıtma Vakfı ile Didim, Kuşadası ve Pamukkale TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulları katılım sağlayarak bulundukları destinasyonların tanıtımını gerçekleştirdiler. Güney Ege Bölgesi’nin tarihi dokusu, doğal ve kültürel güzelliklerini yansıtan ve bir turizm gemisini andıran stant tasarımı katılımcı ve ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı. İki katlı olarak dizayn edilen stant alanı, sade, şık ve ferah görünümünün yanı sıra; Aydın, Denizli ve Muğla’ya ait fotoğraflar, led ekranlarda oynatılan videolar ve bölgeye ait kartonet tasarımları ile görsel zenginliği ve dinamikliğiyle fuarda ön plana çıktı.

Ajans Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ağırlandığı stant alanı pek çok ziyaretçinin de ilgi odağı oldu. Bunun yanında Sinop Valisi Hasan İpek stant alanında ağırlandı.

Fuarda, seyahat acenteleri, tur operatörleri, iş ve kongre turizmi, bakanlıklar, konsolosluklar, oteller, tatil köyleri, yat ve kurvaziyer turizmi / marina, uluslararası turizm otoriteleri ve borsaları, kafe ve restoranlar, aktif ve macera turizmi, belediyeler, bankacılık ve sigorta firmaları, kültür turizmi, valilikler, il kültür turizm müdürlükleri, dalış okulları, spor turizmi, kalkınma ajansları, havayolları, turizm teknolojisi, turizm birlik ve dernekleri, kafe, bar, otel ekipmanları firmaları, turizm taşımacılığı, turizm medyası, eğitim turizmi, bilgi ve enformasyon teknolojileri, medikal kuruluşlar ve sağlık kuruluşları yer aldı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın öncülüğünde gerçekleşen "Erken Rezervasyon Kampanyası"nın 2017 lansmanının yapıldığı fuarda bunun yanı sıra düzenlenen 2. Uluslararası Gastronomi Turizm Kongresi’nde ise, dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları bir araya gelerek Ege kültürünün gastronomi ile ilişkisi ve bu ilişkinin bölge turizmine etkisini tartıştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.