Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güneş yüzünü gösterdi, pazar esnafı sevindi

EKONOMİ 02.01.2015 - 17:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3604+ kez okundu.
 

Güneş yüzünü gösterdi, pazar esnafı sevindi

Edirne’de, son bir haftada yaşanan şiddetli soğuk ve buzlanma kentte yaşamı olumsuz etkilerken, güneşin kendini göstermesiyle pazar esnafının yüzü güldü.

Edirne’de her Cuma günü kurulan Ulus Pazarı, havanın da güzel olmasıyla hem Edirnelilerin hem de Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen ziyaretçilerin akınına uğradı. Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlamasıyla beraber hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesi kentte yaşamı olumsuz etkilerken, bugün kendini gösteren güneşli hava hem Edirnelileri hem de Pazar esnafını sevindirdi. Edirne Ulus Pazarı esnafından Niyazi Arslan, her Cuma İstanbul’dan Edirne’ye gelerek pazarda tezgahlarını açtıklarını belirterek, "İstanbul’da ve yurt genelinde yaşanan şiddetli soğuklar ve kar yağışı işlerimizi çok etkiledi. Edirne’deki hava durumunu da yakından takip ettik. Bugün havanın eksilerden normale dönmesi ve havanın güzel olmasından dolayı pazarımız hareketli çok şükür. Mevlid Kandili dolayısıyla tüm Edirne halkının kandilini kutlarım" dedi.
Edirne’de, son bir haftada yaşanan şiddetli soğuk ve buzlanma kentte yaşamı olumsuz etkilerken, güneşin kendini göstermesiyle pazar esnafının yüzü güldü.

Edirne’de her Cuma günü kurulan Ulus Pazarı, havanın da güzel olmasıyla hem Edirnelilerin hem de Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen ziyaretçilerin akınına uğradı. Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlamasıyla beraber hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesi kentte yaşamı olumsuz etkilerken, bugün kendini gösteren güneşli hava hem Edirnelileri hem de Pazar esnafını sevindirdi.

Edirne Ulus Pazarı esnafından Niyazi Arslan, her Cuma İstanbul’dan Edirne’ye gelerek pazarda tezgahlarını açtıklarını belirterek, "İstanbul’da ve yurt genelinde yaşanan şiddetli soğuklar ve kar yağışı işlerimizi çok etkiledi. Edirne’deki hava durumunu da yakından takip ettik. Bugün havanın eksilerden normale dönmesi ve havanın güzel olmasından dolayı pazarımız hareketli çok şükür. Mevlid Kandili dolayısıyla tüm Edirne halkının kandilini kutlarım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.