Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel'in ilk talimatına alkışlar

SİYASET 06.04.2019 - 09:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4041+ kez okundu.
 

Günel'in ilk talimatına alkışlar

Başkanlık odasındaki asansör kapatılacak, makam araçları kademeye çekilecek

AYDIN- Mazbatasını alarak Kuşadası Belediyesi Başkanlığı’nı devralan Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Ömer Günel, ilk talimatını verdi. Başkanlık makam odası içindeki asansörün kaldırılması talimatını veren Başkan Ömer Günel, “Seçim sürecinde hemşerilerime verdiğim sözleri tek tek yerine getireceğim. İlk talimatım makam odasına ayrı bir giriş sağlayan asansörün kaldırılması ve makam araçlarının kademeye çekilmesidir. Ben Kuşadası’nın Belediye Başkanı olarak sizlerin içinde olacağım. Benim makam odam mobil olacak. Tüm amir, müdür ve başkan yardımcılarına tahsis edilen makam araçları da belediye kademesine çekilecek” dedi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, görevi devralmasının ardından Kuşadası Belediyesi önünde personele ve Kuşadalılara seslenerek, “Sizlerle bu yolu yürümek benim için onurdur, iyi ki varsınız” diyerek sözlerine başladı. Başkan Ömer Günel, “Bugünleri görebilmek için çok uzun çalıştık. Birlikte hiçte kısa olmayan bir yol yürüdük. Üstlendiğimiz sorumluluğu farkındayız. Hiç vakit kaybetmeden seçim öncesi ne söz verdiysek yerine getirmeye başlayacağız” dedi. Kendilerini böylesine güzel bir günde yalnız bırakmadıkları için törene katılanlara teşekkür eden Başkan Günel, üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu ifade etti. Kuşadası’nda hizmet döneminin başladığını vurgulayan Günel, “Bizim için önemli olan tek şey Kuşadası halkının memnuniyeti ve mutluluğudur. Güçlü bir Kuşadası ve güzel bir gelecek yaratma hedefinde ve isteğindeysek bunun özü güçlü belediyeden geçiyor. Güçlü belediye olabilmek için de birbirimize bir aile gibi sarılacağız. Bundan sonra Kuşadası’nın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Kuşadası bize bir ödül vermedi. Kuşadası bize bir görev verdi. Bu görevin bilinci ve sorumluluğu ile Belediye çatısı altındaki tüm arkadaşlarımla, Büyükşehir Belediye Başkanımla ve Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bundan böyle tek görevimiz Kuşadası’nı ayağa kaldırmak olacaktır” dedi. Kuşadası’nın sezona hazırlanması gereken bir kent olduğunu ve bu nedenle bir an önce çalışmaya başlamak gerektiğine dikkat çekerek tebrikleri Pazartesi ve Salı günü Kervansaray’da kabul edeceğini ifade etti. Başkan Günel, “Beni Çarşamba’dan itibaren bulamazsınız. Çarşamba’dan itibaren sokaktayım. Belediye Başkanının makamı olmaz. Belediye başkanının makamı sokaktır. Bugüne kadar hep söyledim. Bir kez daha söylemek istiyorum. Siz bana gelmeyin. Ben size geleceğim” diye konuştu. Başkan Günel, törenin ardından Kuşadalılarla birlikte Atatürk Meydanı’na giderek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
Başkanlık odasındaki asansör kapatılacak, makam araçları kademeye çekilecek

AYDIN- Mazbatasını alarak Kuşadası Belediyesi Başkanlığı’nı devralan Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Ömer Günel, ilk talimatını verdi.

Başkanlık makam odası içindeki asansörün kaldırılması talimatını veren Başkan Ömer Günel, “Seçim sürecinde hemşerilerime verdiğim sözleri tek tek yerine getireceğim. İlk talimatım makam odasına ayrı bir giriş sağlayan asansörün kaldırılması ve makam araçlarının kademeye çekilmesidir. Ben Kuşadası’nın Belediye Başkanı olarak sizlerin içinde olacağım. Benim makam odam mobil olacak. Tüm amir, müdür ve başkan yardımcılarına tahsis edilen makam araçları da belediye kademesine çekilecek” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, görevi devralmasının ardından Kuşadası Belediyesi önünde personele ve Kuşadalılara seslenerek, “Sizlerle bu yolu yürümek benim için onurdur, iyi ki varsınız” diyerek sözlerine başladı.

Başkan Ömer Günel, “Bugünleri görebilmek için çok uzun çalıştık. Birlikte hiçte kısa olmayan bir yol yürüdük. Üstlendiğimiz sorumluluğu farkındayız. Hiç vakit kaybetmeden seçim öncesi ne söz verdiysek yerine getirmeye başlayacağız” dedi.

Kendilerini böylesine güzel bir günde yalnız bırakmadıkları için törene katılanlara teşekkür eden Başkan Günel, üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu ifade etti. Kuşadası’nda hizmet döneminin başladığını vurgulayan Günel, “Bizim için önemli olan tek şey Kuşadası halkının memnuniyeti ve mutluluğudur. Güçlü bir Kuşadası ve güzel bir gelecek yaratma hedefinde ve isteğindeysek bunun özü güçlü belediyeden geçiyor. Güçlü belediye olabilmek için de birbirimize bir aile gibi sarılacağız. Bundan sonra Kuşadası’nın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Kuşadası bize bir ödül vermedi. Kuşadası bize bir görev verdi. Bu görevin bilinci ve sorumluluğu ile Belediye çatısı altındaki tüm arkadaşlarımla, Büyükşehir Belediye Başkanımla ve Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bundan böyle tek görevimiz Kuşadası’nı ayağa kaldırmak olacaktır” dedi.

Kuşadası’nın sezona hazırlanması gereken bir kent olduğunu ve bu nedenle bir an önce çalışmaya başlamak gerektiğine dikkat çekerek tebrikleri Pazartesi ve Salı günü Kervansaray’da kabul edeceğini ifade etti. Başkan Günel, “Beni Çarşamba’dan itibaren bulamazsınız. Çarşamba’dan itibaren sokaktayım. Belediye Başkanının makamı olmaz. Belediye başkanının makamı sokaktır. Bugüne kadar hep söyledim. Bir kez daha söylemek istiyorum. Siz bana gelmeyin. Ben size geleceğim” diye konuştu.

Başkan Günel, törenin ardından Kuşadalılarla birlikte Atatürk Meydanı’na giderek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.