Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel’den kutlamaya iki gün sınırı

SİYASET 09.04.2019 - 14:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4336+ kez okundu.
 

Günel’den kutlamaya iki gün sınırı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in, seçimleri kazanmasının ardından göreve başlamasıyla yapılacak kutlamaları ve tebrik ziyaretlerini iki günle sınırlı tutarak bir ilki daha gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, önceki yıllarda başkanlık makamında 1 hafta süren kutlama organizasyonlarını Belediye Düğün Salonu’na alarak bir ilki gerçekleştiren Başkan Ömer Günel, “Önümüzde hazır olarak girmemiz gereken bir turizm sezonu var. Kısıtlı olan bu zamanı kutlama törenleri ile geçirmeyi doğru bulmadık. Bu nedenle iki gün sürecek kutlama programından sonra hızlıca icraatımıza başlayacağız. Hemşerilerim merak etmesin. Çarşamba gününden sonra ben onlara gideceğim. İki gündür tebrik için gelen her vatandaşımıza da teşekkür ediyorum. Bugün burada her siyasi görüşten hemşerimiz ile buluşmanın da ayrı bir sevinci var. Söz verdiğim gibi ben Kuşadası’nda yaşayan herkesin belediye başkanıyım” dedi. Mazbatasını alıp göreve başlaması nedeniyle belediyeye çiçek ve benzeri kutlama argümanı gönderilmemesini, bunun yerine eğitim amaçlı faaliyet gösteren belediyenin Hüseyin Can Vakfı'na bağışta bulunulmasını isteyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ayrıca Kuşadası'nın acil çözülmesi gereken birçok sorunu bulunduğunu ve zaman kaybedilmemesi gerektiğini belirtti. Gün boyunca Belediye Düğün Salonu'nda Kuşadalılarla buluşan ve tebrikleri kabul eden Başkan Günel’i ilk gün yaklaşık 5 bin hemşerisi tebrik ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgüt temsilcileri çeşitli kamu kurum temsilcileri de yeni başkanı tebrik etmek için düğün salonuna geldi. Bir hayli yoğun geçen tebrik programı bugün 17.00’de sona erecek.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in, seçimleri kazanmasının ardından göreve başlamasıyla yapılacak kutlamaları ve tebrik ziyaretlerini iki günle sınırlı tutarak bir ilki daha gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, önceki yıllarda başkanlık makamında 1 hafta süren kutlama organizasyonlarını Belediye Düğün Salonu’na alarak bir ilki gerçekleştiren Başkan Ömer Günel, “Önümüzde hazır olarak girmemiz gereken bir turizm sezonu var. Kısıtlı olan bu zamanı kutlama törenleri ile geçirmeyi doğru bulmadık. Bu nedenle iki gün sürecek kutlama programından sonra hızlıca icraatımıza başlayacağız. Hemşerilerim merak etmesin. Çarşamba gününden sonra ben onlara gideceğim. İki gündür tebrik için gelen her vatandaşımıza da teşekkür ediyorum. Bugün burada her siyasi görüşten hemşerimiz ile buluşmanın da ayrı bir sevinci var. Söz verdiğim gibi ben Kuşadası’nda yaşayan herkesin belediye başkanıyım” dedi.

Mazbatasını alıp göreve başlaması nedeniyle belediyeye çiçek ve benzeri kutlama argümanı gönderilmemesini, bunun yerine eğitim amaçlı faaliyet gösteren belediyenin Hüseyin Can Vakfı'na bağışta bulunulmasını isteyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, ayrıca Kuşadası'nın acil çözülmesi gereken birçok sorunu bulunduğunu ve zaman kaybedilmemesi gerektiğini belirtti.

Gün boyunca Belediye Düğün Salonu'nda Kuşadalılarla buluşan ve tebrikleri kabul eden Başkan Günel’i ilk gün yaklaşık 5 bin hemşerisi tebrik ziyaretinde bulundu. Vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgüt temsilcileri çeşitli kamu kurum temsilcileri de yeni başkanı tebrik etmek için düğün salonuna geldi. Bir hayli yoğun geçen tebrik programı bugün 17.00’de sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.