Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel’den Çerçioğlu’na teşekkür

SİYASET 28.07.2019 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3103+ kez okundu.
 

Günel’den Çerçioğlu’na teşekkür

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 4 aya yaklaşan belediye başkanlığı görevi sırasında, en büyük destekçisi ve yardımcısının Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olduğunu açıkladı.

AYDIN - Göreve gelmesinin ardından başarılı bir giriş yaptıklarına dikkati çeken Başkan Günel, “Bazı arkadaşlarımız tarafında bana seçim dönemi ve sonrasında danışmanlık aldınız mı diye sorular geliyor. Bunun tek bir cevabı var. Ben 10 yıllık süreç içinde bugün ki görevime hazırlanarak geldim. Ancak bugün benim en büyük destekçim, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’dur. Başım sıkıştığı anda büyükşehir bürokratlarını ararım. Sağ olsunlar bana en fazla bir dakika içinde geri dönüş sağlıyorlar“ dedi. Büyükşehir ile müşterek hizmet ve yatırım dönemi başladı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, göreve gelmelerinin ardından Kuşadası’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışma döneminin başladığını belirterek, “Artık Büyükşehir belediyesi veya ilçe belediyesi ayrımı yapılmadan vatandaşlarımızdan gelen tüm sorun ve talepler tarafımızca değerlendirmeye alınıyor ve sağlanan koordinasyon ile vatandaşlara geri bildirimde bulunuluyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin birimleri alt yapı, ulaşım, temizlik, park-bahçe, fen işleri, zabıta ile ilgili sorunlarda ortak ve eşgüdüm içerisinde hareket ediyor” diye konuştu.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 4 aya yaklaşan belediye başkanlığı görevi sırasında, en büyük destekçisi ve yardımcısının Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olduğunu açıkladı.

AYDIN - Göreve gelmesinin ardından başarılı bir giriş yaptıklarına dikkati çeken Başkan Günel, “Bazı arkadaşlarımız tarafında bana seçim dönemi ve sonrasında danışmanlık aldınız mı diye sorular geliyor. Bunun tek bir cevabı var. Ben 10 yıllık süreç içinde bugün ki görevime hazırlanarak geldim. Ancak bugün benim en büyük destekçim, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’dur. Başım sıkıştığı anda büyükşehir bürokratlarını ararım. Sağ olsunlar bana en fazla bir dakika içinde geri dönüş sağlıyorlar“ dedi.

Büyükşehir ile müşterek hizmet ve yatırım dönemi başladı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, göreve gelmelerinin ardından Kuşadası’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışma döneminin başladığını belirterek, “Artık Büyükşehir belediyesi veya ilçe belediyesi ayrımı yapılmadan vatandaşlarımızdan gelen tüm sorun ve talepler tarafımızca değerlendirmeye alınıyor ve sağlanan koordinasyon ile vatandaşlara geri bildirimde bulunuluyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi’nin birimleri alt yapı, ulaşım, temizlik, park-bahçe, fen işleri, zabıta ile ilgili sorunlarda ortak ve eşgüdüm içerisinde hareket ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.