Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: Son 10 yılın en uyumlu yönetimi olacağız

SİYASET 16.03.2019 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3357+ kez okundu.
 

Günel: Son 10 yılın en uyumlu yönetimi olacağız

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ve Ekibi Aydın’daydı.

AYDIN- CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ve meclis üyesi adayları Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Aydın Tekstil Park Sosyal Alanı Temel Atma Töreni’ne katıldı. CHP Adayı Ömer Günel, son 10 yılın en uyumlu ekibini kurduklarını belirterek, şunları söyledi: “Bundan sonra hiçbir hemşehrim büyükşehir belediyesi ile sorun yaşamayacak. Vatandaşımız bizden talep edecek, sorunları biz halledeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu Kuşadası’na büyük önem veriyor. Hep birlikte Kuşadası’nı güzel günlere hazırlayacağız. Geçmiş 5 yılda Kuşadası’nın altyapısı için 271 milyon lira yatırım gerçekleştirdi. Bizimle beraber bu yatırım rakamı 1 milyar 250 milyon lira olacak. Kuşadası’nı yeniden ayağa kaldıracağız. Bugün temel atma törenine katıldığımız bu tesis ile Aydın yeni bir akciğere kavuşuyor. Benzeri projeleri Kuşadası’na da planlıyoruz. Yapacağımız kent meydanı ile Kuşadası’nda 7’den 70’e mutlu olacağı bir alana kavuşacak. Çevreci belediyeciliğin en güzel örneklerini Kuşadası’nda göreceksiniz. Planladığımız Kent Meydanı, Belediye Hizmet Binası, Belediye Dükkânları, Yunus Emre Parkı (Dutlu Park) ve Sait Gürpınar Türk Büyükleri Parkı alanlarının tamamını içine alan ve kuzeyde Jandarma ve okul binalarına kadar yaslanan toplam 18 bin 841 m2 alanda inşa edilecektir. Bu projenin içinde yer alacak yer altı otoparkı, mevcut haklar korunarak ticari alanlar, çocuk oyun alanları, eğlendinlen alanları, etkinlik ve afet toplanma alanları ile Kuşadası’nın birçok eksikliği giderilmiş olacaktır.”
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ve Ekibi Aydın’daydı.

AYDIN- CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ve meclis üyesi adayları Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Aydın Tekstil Park Sosyal Alanı Temel Atma Töreni’ne katıldı.

CHP Adayı Ömer Günel, son 10 yılın en uyumlu ekibini kurduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bundan sonra hiçbir hemşehrim büyükşehir belediyesi ile sorun yaşamayacak. Vatandaşımız bizden talep edecek, sorunları biz halledeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu Kuşadası’na büyük önem veriyor.

Hep birlikte Kuşadası’nı güzel günlere hazırlayacağız. Geçmiş 5 yılda Kuşadası’nın altyapısı için 271 milyon lira yatırım gerçekleştirdi. Bizimle beraber bu yatırım rakamı 1 milyar 250 milyon lira olacak. Kuşadası’nı yeniden ayağa kaldıracağız. Bugün temel atma törenine katıldığımız bu tesis ile Aydın yeni bir akciğere kavuşuyor. Benzeri projeleri Kuşadası’na da planlıyoruz.

Yapacağımız kent meydanı ile Kuşadası’nda 7’den 70’e mutlu olacağı bir alana kavuşacak. Çevreci belediyeciliğin en güzel örneklerini Kuşadası’nda göreceksiniz. Planladığımız Kent Meydanı, Belediye Hizmet Binası, Belediye Dükkânları, Yunus Emre Parkı (Dutlu Park) ve Sait Gürpınar Türk Büyükleri Parkı alanlarının tamamını içine alan ve kuzeyde Jandarma ve okul binalarına kadar yaslanan toplam 18 bin 841 m2 alanda inşa edilecektir.

Bu projenin içinde yer alacak yer altı otoparkı, mevcut haklar korunarak ticari alanlar, çocuk oyun alanları, eğlendinlen alanları, etkinlik ve afet toplanma alanları ile Kuşadası’nın birçok eksikliği giderilmiş olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.