Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel, protokolü ziyaret etti

SİYASET 11.02.2019 - 18:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3529+ kez okundu.
 

Günel, protokolü ziyaret etti

CHP Kuşadası İlçe Yeni Yönetimi ve CHP Adayı Ömer Günel, Kuşadası Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü’nü ziyaret etti.

AYDIN- Yeni göreve gelen CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret etti. İlçe Örgütü Kadın Kollarının da iştirak ettiği ziyarette, Mehmet Gürbilek, seçim programı süresince her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çaba göstereceklerini ifade etti. CHP adayı Ömer Günel, Kuşadası’nın birikmiş sorunlarının çözümü için çalışacaklarını ifade ederek, “Kuşadası’nın vaat edilip de yapılmayan birçok işi var. Biz bunların çözümlerine çalışarak belediye yönetimine aday olduk. Seçildiğimiz gün itibari ile icraatımız başlayacak. Bu noktada mülki idare amiri olarak sayın kaymakamımızdan da destek göreceğiz. Kuşadası’nı el birliği ile hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi. KUŞADASI’NDA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ KURULACAK Yeni ilçe örgütü ile beraber Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden CHP Adayı Ömer Günel, Kuşadası’nda güvenli alışveriş merkezi kuracaklarını ifade etti. Seçim süresince örgütün sağduyu ile hareket ederek, her hangi bir olumsuzluğa müsaade etmeyeceğinin altını çizen Günel, “Kuşadası’nı sizlerin de yardımı ile güvenilir bir turizm kenti haline getireceğiz. Kuşadası’na gelen yerli ve yabancı turistimiz ilçemizden mutluluk içinde, yüzü gülümseyerek ayrılacak. Kuracağımız güvenli alışveriş ile mevcut da yaşanan hiçbir olumsuzluk yaşanmayacak. İlçemizi ziyarete gelen misafirlerimiz güven ve huzur ortamında alışverişlerini yaparak tatillerini geçirecekler” dedi.
CHP Kuşadası İlçe Yeni Yönetimi ve CHP Adayı Ömer Günel, Kuşadası Kaymakamı ve İlçe Emniyet Müdürü’nü ziyaret etti.

AYDIN- Yeni göreve gelen CHP İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’i makamında ziyaret etti. İlçe Örgütü Kadın Kollarının da iştirak ettiği ziyarette, Mehmet Gürbilek, seçim programı süresince her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çaba göstereceklerini ifade etti.

CHP adayı Ömer Günel, Kuşadası’nın birikmiş sorunlarının çözümü için çalışacaklarını ifade ederek, “Kuşadası’nın vaat edilip de yapılmayan birçok işi var. Biz bunların çözümlerine çalışarak belediye yönetimine aday olduk. Seçildiğimiz gün itibari ile icraatımız başlayacak. Bu noktada mülki idare amiri olarak sayın kaymakamımızdan da destek göreceğiz. Kuşadası’nı el birliği ile hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.

KUŞADASI’NDA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ KURULACAK

Yeni ilçe örgütü ile beraber Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden CHP Adayı Ömer Günel, Kuşadası’nda güvenli alışveriş merkezi kuracaklarını ifade etti. Seçim süresince örgütün sağduyu ile hareket ederek, her hangi bir olumsuzluğa müsaade etmeyeceğinin altını çizen Günel, “Kuşadası’nı sizlerin de yardımı ile güvenilir bir turizm kenti haline getireceğiz. Kuşadası’na gelen yerli ve yabancı turistimiz ilçemizden mutluluk içinde, yüzü gülümseyerek ayrılacak. Kuracağımız güvenli alışveriş ile mevcut da yaşanan hiçbir olumsuzluk yaşanmayacak. İlçemizi ziyarete gelen misafirlerimiz güven ve huzur ortamında alışverişlerini yaparak tatillerini geçirecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.