Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel, Pazar Esnafı’nın yüzünü güldürdü

SAĞLIK 20.01.2019 - 16:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3730+ kez okundu.
 

Günel, Pazar Esnafı’nın yüzünü güldürdü

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Nazilli Halk Pazarı ve Çevre Pazarcılar Derneği üyeleri ile buluştu, sorunlara çözümlerini açıkladı.

AYDIN- Kuşadası Kapalı Pazar Yeri’nde Pazarcı Esnafı ile buluşup, onların sorunlarını dinleyen ve yerinde tespitler yapan CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, birkaç gün sonra tekrar pazarcılar ile buluşup çözüm önerilerini paylaştı. Ömer Günel, pazarcılara müjde verirken şunları söyledi: “Bu hafta yoğun olarak pazar yerlerimizin ve pazarcılarımızın sorunlarını değerlendirdik. Yaptığımız görüşmeler ve yerinde değerlendirmeler ile tüm sorunları ve nasıl çözümler üretileceğini konunun yetkililerini de dahil ederek belirledik. En büyük problem olan adaletsiz kira bedellerinin düzene sokulacağının ve tezgah kiralarının yüzde 50 indirileceğinin müjdesini zaten vermiştim. Ayrıca belediyeye borcu olan pazarcı esnafının pazaryeri ihalesine girememe konusunu değerlendirdik. Vatandaşın zaten çalışması lazım ki evine ekmek götürebilsin, borcunu ödeyebilsin. Pazarda yer alamazsa, çalışamazsa borcunu nasıl ödeyecek. Bu konuya da çözüm getiriyoruz. Belediye olarak Pazaryeri Esnafı’nın borçlarında yapılandırmaya gideceğiz.” Günel, özellikle Nazilli Pazarı’nın fiziki şartlarında yapılacak iyileştirmelerle pazarın çok daha fazla vatandaşın ilgisini çekecek hale getirileceğini, böylece hem vatandaşın hem de pazarcı esnafının yüzünün güleceğini sözlerine ekledi. Ömer Günel’in pazarcılardan bir de isteği oldu. Günel, Nazilli Pazar Esnafı’ndan pazar yerinin cephesini iyileştirmek için onların da düşünmesini ve ortak bir akıl ile çözüm üretilmesine yardımcı olmalarını istedi. HEPİMİZ TEK TEK SİZİ KUCAKLAMAK İSTİYORUZ Getirilen çözümler karşısında mutluluklarını dile getiren pazar esnafı, Ömer Günel’e teşekkür ederken söz alan bir pazar esnafı “O kadar umut verici çözümler getirdiniz ki, inanın şu an hepimiz tek tek sizi kucaklamak istiyoruz. Genç dinamik, donanımlı Başkan Adayımız Ömer Günel’le gurur duyduk” dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Nazilli Halk Pazarı ve Çevre Pazarcılar Derneği üyeleri ile buluştu, sorunlara çözümlerini açıkladı.

AYDIN- Kuşadası Kapalı Pazar Yeri’nde Pazarcı Esnafı ile buluşup, onların sorunlarını dinleyen ve yerinde tespitler yapan CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, birkaç gün sonra tekrar pazarcılar ile buluşup çözüm önerilerini paylaştı.

Ömer Günel, pazarcılara müjde verirken şunları söyledi:

“Bu hafta yoğun olarak pazar yerlerimizin ve pazarcılarımızın sorunlarını değerlendirdik. Yaptığımız görüşmeler ve yerinde değerlendirmeler ile tüm sorunları ve nasıl çözümler üretileceğini konunun yetkililerini de dahil ederek belirledik. En büyük problem olan adaletsiz kira bedellerinin düzene sokulacağının ve tezgah kiralarının yüzde 50 indirileceğinin müjdesini zaten vermiştim.

Ayrıca belediyeye borcu olan pazarcı esnafının pazaryeri ihalesine girememe konusunu değerlendirdik. Vatandaşın zaten çalışması lazım ki evine ekmek götürebilsin, borcunu ödeyebilsin. Pazarda yer alamazsa, çalışamazsa borcunu nasıl ödeyecek. Bu konuya da çözüm getiriyoruz. Belediye olarak Pazaryeri Esnafı’nın borçlarında yapılandırmaya gideceğiz.”

Günel, özellikle Nazilli Pazarı’nın fiziki şartlarında yapılacak iyileştirmelerle pazarın çok daha fazla vatandaşın ilgisini çekecek hale getirileceğini, böylece hem vatandaşın hem de pazarcı esnafının yüzünün güleceğini sözlerine ekledi.

Ömer Günel’in pazarcılardan bir de isteği oldu. Günel, Nazilli Pazar Esnafı’ndan pazar yerinin cephesini iyileştirmek için onların da düşünmesini ve ortak bir akıl ile çözüm üretilmesine yardımcı olmalarını istedi.

HEPİMİZ TEK TEK SİZİ KUCAKLAMAK İSTİYORUZ

Getirilen çözümler karşısında mutluluklarını dile getiren pazar esnafı, Ömer Günel’e teşekkür ederken söz alan bir pazar esnafı “O kadar umut verici çözümler getirdiniz ki, inanın şu an hepimiz tek tek sizi kucaklamak istiyoruz. Genç dinamik, donanımlı Başkan Adayımız Ömer Günel’le gurur duyduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.