Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel, partilileriyle ikinci kez buluştu

SİYASET 15.01.2019 - 11:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3721+ kez okundu.
 

Günel, partilileriyle ikinci kez buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, CHP İlçe Örgütü’nde 2. kez partilileriyle bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, dün partisinin ilçe örgütü binasında yoğun bir ilgi ile karşılandı. Başkan Adayı Günel alkışlar arasında girdiği toplantı salonunda, yaklaşık 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Parti üyeleri dışında gelen vatandaşlarla da tek tek el sıkışan Ömer Günel, Kuşadası’nın bütünleştirici siyasetinin de bir resmi olmaya devam ettiği vurgulandı. CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Ömer Günel, partililere yaptığı konuşmada şunları söyledi: “CHP İlçe örgütümüzde, partimize gönül veren üyelerimizle bir aradayız. Mevcut salona bugün sığmadık. Yarın sokaklara sığmayacağız. Rekor bir oy ve sizlerin verdiği güçle seçimi kazanacağız. Biz bir yola çıktık. Hedefimiz belli. Kuşadası’nı el birliği ile hak ettiği noktaya taşımak. Benim parti üyelerimden, kadrolarından ve bize gönülden destek verenlerden tek bir isteğim var, artık sahaya inme zamanıdır. Seçim ofislerimizde, sokaklarda, mahallelerinizde bizim hedefimizi anlatın. Biz Kuşadası’nın hizmetkarı olmaya adayız. Kuşadası’nı hak ettiği şekilde adil, üreten, sosyal ve ötekileştirmeden yöneteceğiz.” Başkan Adayı Ömer Günel, konuşmasının ardından partililerin görüş ve temennilerini dinledi. Tüm soruları tek tek cevaplayan Günel, partililere toplantılarının devam edeceğini söyleyerek destekleri için teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, CHP İlçe Örgütü’nde 2. kez partilileriyle bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, dün partisinin ilçe örgütü binasında yoğun bir ilgi ile karşılandı. Başkan Adayı Günel alkışlar arasında girdiği toplantı salonunda, yaklaşık 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Parti üyeleri dışında gelen vatandaşlarla da tek tek el sıkışan Ömer Günel, Kuşadası’nın bütünleştirici siyasetinin de bir resmi olmaya devam ettiği vurgulandı.

CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Ömer Günel, partililere yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“CHP İlçe örgütümüzde, partimize gönül veren üyelerimizle bir aradayız. Mevcut salona bugün sığmadık. Yarın sokaklara sığmayacağız. Rekor bir oy ve sizlerin verdiği güçle seçimi kazanacağız. Biz bir yola çıktık. Hedefimiz belli. Kuşadası’nı el birliği ile hak ettiği noktaya taşımak. Benim parti üyelerimden, kadrolarından ve bize gönülden destek verenlerden tek bir isteğim var, artık sahaya inme zamanıdır. Seçim ofislerimizde, sokaklarda, mahallelerinizde bizim hedefimizi anlatın. Biz Kuşadası’nın hizmetkarı olmaya adayız. Kuşadası’nı hak ettiği şekilde adil, üreten, sosyal ve ötekileştirmeden yöneteceğiz.”

Başkan Adayı Ömer Günel, konuşmasının ardından partililerin görüş ve temennilerini dinledi. Tüm soruları tek tek cevaplayan Günel, partililere toplantılarının devam edeceğini söyleyerek destekleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.