Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel, Meydan okumayı gördüm, ben de meydan okuyorum

YAŞAM 17.06.2020 - 19:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4313+ kez okundu.
 

Günel, Meydan okumayı gördüm, ben de meydan okuyorum

Belediye başkanları doğa için el ele verdi

KUŞADASI - Çevre Koruma Haftası'nda belediye başkanlarının sosyal medya üzerinden TEMA'ya fidan bağışlama zinciri başlatmasıyla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kendisine meydan okumasını kabul eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel 150 fidan bağışlayarak kampanyaya destek verdi. Tema Vakfı’na fidan bağışı kampanyasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile Kuşadası ve Çeşme Belediye Başkanlarına meydan okudu. Bu meydan okumayı kabul eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile Didim ve Bornova Belediye Başkanlarına meydan okuyarak kampanyaya katıldı. Başkan Günel “Pandemi sürecinde doğada yaşamın ve doğa ile iç içe yaşamın ne demek olduğunu bir kez daha yaşayarak, bilerek ve hissederek öğrenmiş olduk. Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın meydan okumasını kabul ediyorum ve bu kampanyaya Tema Vakfı’na 150 fidan bağışlayarak katılıyorum. Aynı şekilde Didim Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Deniz Atabay’ a ve Bornova Belediye Başkanımız Sayın Mustafa İduğ’a meydan okuyorum” dedi.
Belediye başkanları doğa için el ele verdi

KUŞADASI - Çevre Koruma Haftası'nda belediye başkanlarının sosyal medya üzerinden TEMA'ya fidan bağışlama zinciri başlatmasıyla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kendisine meydan okumasını kabul eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel 150 fidan bağışlayarak kampanyaya destek verdi.

Tema Vakfı’na fidan bağışı kampanyasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile Kuşadası ve Çeşme Belediye Başkanlarına meydan okudu. Bu meydan okumayı kabul eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile Didim ve Bornova Belediye Başkanlarına meydan okuyarak kampanyaya katıldı.

Başkan Günel “Pandemi sürecinde doğada yaşamın ve doğa ile iç içe yaşamın ne demek olduğunu bir kez daha yaşayarak, bilerek ve hissederek öğrenmiş olduk. Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın meydan okumasını kabul ediyorum ve bu kampanyaya Tema Vakfı’na 150 fidan bağışlayarak katılıyorum. Aynı şekilde Didim Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Deniz Atabay’ a ve Bornova Belediye Başkanımız Sayın Mustafa İduğ’a meydan okuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.