Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: Kuşadası’nın alamadığı hizmet açığını kapatacağız

SİYASET 12.03.2019 - 18:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3212+ kez okundu.
 

Günel: Kuşadası’nın alamadığı hizmet açığını kapatacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ile birlikte Ege Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

AYDIN- CHP adayı Ömer Günel ,“Kuşadası yaptığı işi ciddiye almayanlar ve onların gerçekleşmeyecek vaatleri ile çok büyük zaman kaybetti. Biz vaat etmiyoruz. Biz gidip söz veriyoruz. Vaat etmekle söz vermek arasında fark vardır. Ben gittiğim her yerde neyi yapıp, neyi yapamayacağımı söylüyorum ve yapacaklarımın sözünü veriyorum. Büyükşehir belediyemiz ile o kadar uyumlu çalışacağız ki Kuşadası önümüzdeki 5 yıl bu dönem alamadığı hizmetlerin açığını kapatacak. Bunun sözünü veriyorum” diyerek sözü Bülent Tezcan’a bıraktı. HAZIRLIĞINI YAPMIŞ PROJELERİNİ HAZIRLAMIŞ CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da konuşmasında, şunları söyledi: “Ömer Günel mazbatasını aldıktan sonra icraatlarına başlayacak. O gün itibari ile eminim ki kendisini 5 yıl daha görevde olmasını isteyeceksiniz. Hizmetinden, başarısından hiç şüphe duymayacağım bir arkadaşım. 25 yıl öncesinde daha stajyer bir avukat iken ışığını görüp takip ettiğimiz Ömer Günel’i şimdi sizin karşınıza belediye başkan adayı olarak getirmenin mutluluğu içindeyiz. Her işinde olduğu gibi hazırlığını yapmış, projelerini hazırlamış. Ne yapacağını biliyor. Kuşadası’nın sorunu ne biliyor. Nasıl çözüleceğini biliyor. Kuşadası’nın kaynakları ne ihtiyaçları nedir biliyor.  Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kaynakları ve gücünü biliyor. Bu iki kaynağı bir araya getirip ne yapabileceğini biliyor. En önemlisi Kuşadası’nın, sizlerin neyi hak ettiğinizi çok iyi biliyor. Taşın altına elini değil, gövdesini koymuş durumda.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Bülent Tezcan, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ile birlikte Ege Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

AYDIN- CHP adayı Ömer Günel ,“Kuşadası yaptığı işi ciddiye almayanlar ve onların gerçekleşmeyecek vaatleri ile çok büyük zaman kaybetti. Biz vaat etmiyoruz. Biz gidip söz veriyoruz. Vaat etmekle söz vermek arasında fark vardır. Ben gittiğim her yerde neyi yapıp, neyi yapamayacağımı söylüyorum ve yapacaklarımın sözünü veriyorum. Büyükşehir belediyemiz ile o kadar uyumlu çalışacağız ki Kuşadası önümüzdeki 5 yıl bu dönem alamadığı hizmetlerin açığını kapatacak. Bunun sözünü veriyorum” diyerek sözü Bülent Tezcan’a bıraktı.

HAZIRLIĞINI YAPMIŞ PROJELERİNİ HAZIRLAMIŞ

CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan da konuşmasında, şunları söyledi:

“Ömer Günel mazbatasını aldıktan sonra icraatlarına başlayacak. O gün itibari ile eminim ki kendisini 5 yıl daha görevde olmasını isteyeceksiniz. Hizmetinden, başarısından hiç şüphe duymayacağım bir arkadaşım. 25 yıl öncesinde daha stajyer bir avukat iken ışığını görüp takip ettiğimiz Ömer Günel’i şimdi sizin karşınıza belediye başkan adayı olarak getirmenin mutluluğu içindeyiz.

Her işinde olduğu gibi hazırlığını yapmış, projelerini hazırlamış. Ne yapacağını biliyor. Kuşadası’nın sorunu ne biliyor. Nasıl çözüleceğini biliyor. Kuşadası’nın kaynakları ne ihtiyaçları nedir biliyor.  Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kaynakları ve gücünü biliyor. Bu iki kaynağı bir araya getirip ne yapabileceğini biliyor. En önemlisi Kuşadası’nın, sizlerin neyi hak ettiğinizi çok iyi biliyor. Taşın altına elini değil, gövdesini koymuş durumda.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.