Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel: Kuşadası’nı halkla yöneteceğiz

SİYASET 03.02.2019 - 13:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3772+ kez okundu.
 

Günel: Kuşadası’nı halkla yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettiği bildirildi. Günel, “Yepyeni bir enerjiyle bu kenti beraber yöneteceğiz” dedi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Günel, “Arkadaşlar buraya sorunlarınızı dinlemeye gelmedim çünkü belediye başkan adayı olmadan önce avukatlığınızı yapıyordum. Tüm sorunlarınıza hakimim ve çözmek için adım adım yol aldık” dedi. Günel, sanayi esnafını ziyaretinde şunları söyledi: “16 milyon yoksul, 6 milyon işsizin olduğu bir ülkede, artık sorunları nasıl çözerizi değil, nasıl daha çok kazanırızı konuşmamız lazım. Sizler beni gayet iyi tanıyorsunuz. Ne kadar gerçekçi olduğumu, enerjimi, bilgi birikimimi biliyorsunuz. Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermediğimi de çok iyi biliyorsunuz. Bir belediye başkanının başarılı olması için hep sokakta ve halkın arasında olması gerektiğini biliyorum. 10 yıldır da sokaklardayım. Sizler, ağzından çıkan her şeyi yapanla mı yola çıkmak istiyorsunuz, yoksa her şeyi yapacağını vaat edip hiçbir şey yapmayanla mı? Bunun muhakemesini yapmanızı istiyorum. MUHTAR DEĞİL BAŞKAN İSTİYORUZ “Başkan adayım sizi takip ediyoruz. İşinizde ne kadar başarılı ve kaliteli olduğunuzu biliyoruz. İşinizdeki kaliteyi lütfen kentimize de getirin. Muhtar değil, başkan istiyoruz” diyen bir esnafa Günel, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile 5 yıl içinde bizim ve büyükşehirin yapacağı projeleri kesinleştirdik. Bu projeleri daha detaylı bir lansman ile sizlerle paylaşacağım. Yepyeni bir enerji ile bu kenti hep beraber yöneteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettiği bildirildi. Günel, “Yepyeni bir enerjiyle bu kenti beraber yöneteceğiz” dedi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Günel, “Arkadaşlar buraya sorunlarınızı dinlemeye gelmedim çünkü belediye başkan adayı olmadan önce avukatlığınızı yapıyordum. Tüm sorunlarınıza hakimim ve çözmek için adım adım yol aldık” dedi.

Günel, sanayi esnafını ziyaretinde şunları söyledi:

“16 milyon yoksul, 6 milyon işsizin olduğu bir ülkede, artık sorunları nasıl çözerizi değil, nasıl daha çok kazanırızı konuşmamız lazım. Sizler beni gayet iyi tanıyorsunuz. Ne kadar gerçekçi olduğumu, enerjimi, bilgi birikimimi biliyorsunuz.

Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermediğimi de çok iyi biliyorsunuz. Bir belediye başkanının başarılı olması için hep sokakta ve halkın arasında olması gerektiğini biliyorum. 10 yıldır da sokaklardayım. Sizler, ağzından çıkan her şeyi yapanla mı yola çıkmak istiyorsunuz, yoksa her şeyi yapacağını vaat edip hiçbir şey yapmayanla mı? Bunun muhakemesini yapmanızı istiyorum.

MUHTAR DEĞİL BAŞKAN İSTİYORUZ

“Başkan adayım sizi takip ediyoruz. İşinizde ne kadar başarılı ve kaliteli olduğunuzu biliyoruz. İşinizdeki kaliteyi lütfen kentimize de getirin. Muhtar değil, başkan istiyoruz” diyen bir esnafa Günel, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile 5 yıl içinde bizim ve büyükşehirin yapacağı projeleri kesinleştirdik. Bu projeleri daha detaylı bir lansman ile sizlerle paylaşacağım. Yepyeni bir enerji ile bu kenti hep beraber yöneteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.