Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: Kuşadası’na yakışan tesisler yapacağız

SİYASET 09.02.2019 - 13:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3925+ kez okundu.
 

Günel: Kuşadası’na yakışan tesisler yapacağız

Millet İttifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı CHP’li Ömer Günel’in, balıkçı esnafını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Günel, esnaf ile yaptığı sohbette şöyle konuştu: “Dünyanın tüm turizm kentlerinde balık halleri turizm merkezidir. Müthiş mimarisi, düzeni, temizliği, balıkçı esnafının sıcaklığı ile yurt dışında önemli örnekleri var. Ancak Kuşadası’nda bize yakışmayan yeterli olmayan bir balık halimiz var. Tabiİ bu sizlerin eksiği değil, siyasilerin eksiğidir. Burada bize yakışan tesisleri yapmamız lazım. Bugün burada söylediklerim bir vaat değil, çok kısa zamanda hayata geçecek projelerdir. Sahil düzenlemesi başladığında burada ki düzenlemeyi de yapacağız. 2019 yılı sonunda sahil projesini başlatacağız. Nasıl bir balık hali yapılmalı, bunu dünyadaki en iyi örneklerini inceliyoruz. Balıkçı kardeşlerimizin teknelerinin bağlandığı alanlardan tutunda duş kabinleri, wc’ler gibi doğal ihtiyaçlarınızın karşılaşacağı üniteler olacak. Buraya balık almaya gelen vatandaşlarımız sağlıklı bir ortam da alışverişini yapacak. Ege Port’un her hangi bir tasarrufu olmayacak. Kuşadası Limanı işletmecisi Ege Port yöneticileri ile de görüştüm. Kendilerinin bu alanda bir tasarrufları olmayacak. Kuşadası’na yakışan ve sizlere en iyi hizmeti verecek balık halini inşa edeceğiz.
Millet İttifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı CHP’li Ömer Günel’in, balıkçı esnafını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Günel, esnaf ile yaptığı sohbette şöyle konuştu:

“Dünyanın tüm turizm kentlerinde balık halleri turizm merkezidir. Müthiş mimarisi, düzeni, temizliği, balıkçı esnafının sıcaklığı ile yurt dışında önemli örnekleri var. Ancak Kuşadası’nda bize yakışmayan yeterli olmayan bir balık halimiz var. Tabiİ bu sizlerin eksiği değil, siyasilerin eksiğidir.

Burada bize yakışan tesisleri yapmamız lazım. Bugün burada söylediklerim bir vaat değil, çok kısa zamanda hayata geçecek projelerdir. Sahil düzenlemesi başladığında burada ki düzenlemeyi de yapacağız. 2019 yılı sonunda sahil projesini başlatacağız.

Nasıl bir balık hali yapılmalı, bunu dünyadaki en iyi örneklerini inceliyoruz. Balıkçı kardeşlerimizin teknelerinin bağlandığı alanlardan tutunda duş kabinleri, wc’ler gibi doğal ihtiyaçlarınızın karşılaşacağı üniteler olacak. Buraya balık almaya gelen vatandaşlarımız sağlıklı bir ortam da alışverişini yapacak.

Ege Port’un her hangi bir tasarrufu olmayacak.

Kuşadası Limanı işletmecisi Ege Port yöneticileri ile de görüştüm. Kendilerinin bu alanda bir tasarrufları olmayacak. Kuşadası’na yakışan ve sizlere en iyi hizmeti verecek balık halini inşa edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.