Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel: Kuşadası biliniyor olacak

SİYASET 09.02.2019 - 11:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3442+ kez okundu.
 

Günel: Kuşadası biliniyor olacak

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) ile kahvaltıda buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, katılımın yüksek olduğu kahvaltıya Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Evrim Karakoz da katıldı. KODER adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, “Beklentimiz, turizm kenti olan Kuşadası’nda, turizm adına çalışmaların artması ve turizme odaklanılmasıdır. Belediyemizden beklentimiz, her şey dahil sistemin yaygın olduğu bölgemizde turistin otelden dışarıya çıkarılması için gerekli eğlence, yeme içme, alışveriş ve gezmeye değer bir kent argümanlarını yaratması” dedi. CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ise, şunları söyledi: “Tacettin Bey’in kaldığı yerden devam etmek istiyorum. Ömrünü Kuşadası’nda geçirmiş bir hemşehriniz olarak, Kuşadası’na katılacak her değerin turizme katkı sağladığını unutmadan bu kentte yaşadım. Bundan sonra da her yaptığımın turizme ne katacağına bakarak yapacağım. KODER ve TÜRSAB bizim ayrılmaz bir parçamız olacak. Her ay başkanlar ile gerektiğinde de üyeler ile sürekli görüşeceğim. Bu sözü bir de basına verdim. Kamuoyunu sürekli bilgilendiren bir başkan olacağım. Kuşadası’nda ne yaparsak yapalım Türkiye’de biliniyor olacak. KADROMUZ MEMNUNİYET OLUŞTURACAK 19 Şubat’ta belediye meclis üyelerimizi açıklayacağız. Kadromuzu memnuniyetle karşılayacağınızı düşünüyorum. Kadroda herkesi memnun edecek bir yelpaze oluşturmaya çalıştık. Meclis üyeleri listesinde bir kompozisyon yazdık ve eminim ki herkes bu kompozisyonun ya başını ya sonunu beğenecek. KAPI KAPI GEZELİM Turizm denince ilk başlangıç noktası uçaklar. Destinasyonumuzun yoğun ve direkt kullanılması için ne yapılması gerekiyorsa beraberce yapalım. Beni yönlendirin. Beraber kapı kapı dolaşalım. Bu kente gelecek her fayda için çalışırım. Bu toplantılarda görüyorum ki daha hızlı ve doğru adımlar için bir proje koordinasyon ekibi kurmamız faydalı olacak.”
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) ile kahvaltıda buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, katılımın yüksek olduğu kahvaltıya Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Evrim Karakoz da katıldı. KODER adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, “Beklentimiz, turizm kenti olan Kuşadası’nda, turizm adına çalışmaların artması ve turizme odaklanılmasıdır. Belediyemizden beklentimiz, her şey dahil sistemin yaygın olduğu bölgemizde turistin otelden dışarıya çıkarılması için gerekli eğlence, yeme içme, alışveriş ve gezmeye değer bir kent argümanlarını yaratması” dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel ise, şunları söyledi:

“Tacettin Bey’in kaldığı yerden devam etmek istiyorum. Ömrünü Kuşadası’nda geçirmiş bir hemşehriniz olarak, Kuşadası’na katılacak her değerin turizme katkı sağladığını unutmadan bu kentte yaşadım. Bundan sonra da her yaptığımın turizme ne katacağına bakarak yapacağım.

KODER ve TÜRSAB bizim ayrılmaz bir parçamız olacak. Her ay başkanlar ile gerektiğinde de üyeler ile sürekli görüşeceğim. Bu sözü bir de basına verdim. Kamuoyunu sürekli bilgilendiren bir başkan olacağım. Kuşadası’nda ne yaparsak yapalım Türkiye’de biliniyor olacak.

KADROMUZ MEMNUNİYET OLUŞTURACAK

19 Şubat’ta belediye meclis üyelerimizi açıklayacağız. Kadromuzu memnuniyetle karşılayacağınızı düşünüyorum. Kadroda herkesi memnun edecek bir yelpaze oluşturmaya çalıştık. Meclis üyeleri listesinde bir kompozisyon yazdık ve eminim ki herkes bu kompozisyonun ya başını ya sonunu beğenecek.

KAPI KAPI GEZELİM

Turizm denince ilk başlangıç noktası uçaklar. Destinasyonumuzun yoğun ve direkt kullanılması için ne yapılması gerekiyorsa beraberce yapalım. Beni yönlendirin. Beraber kapı kapı dolaşalım. Bu kente gelecek her fayda için çalışırım. Bu toplantılarda görüyorum ki daha hızlı ve doğru adımlar için bir proje koordinasyon ekibi kurmamız faydalı olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.