Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel: Kirli siyasete girmeyeceğiz

SİYASET 09.03.2019 - 20:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3195+ kez okundu.
 

Günel: Kirli siyasete girmeyeceğiz

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, site ziyaretlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, kentin birikmiş sorunlarının çözümü için projelerinin hazır olduğu gibi sosyal belediyeciliğin de gerekliliklerini yapacağının altını çizen Ömer Günel, “Bizi kirli siyasetin içine çekmeye çalışan, karalama ve kirli siyaset konusunda tecrübeli bir rakibimiz var. Kuşadası bugün bu halde ise işte bunun nedeni bu çamur siyasetidir. Bizim Kuşadası ile ilgili hayallerimiz var. Bizim Kuşadası ile ilgili yapacak projelerimiz var. Bizim karalama ile dedikodu ile çamur siyaseti ile işimiz yok. Biz projelerimiz ile Kuşadası için yapacaklarımız ile karşınızdayız” diyerek projelerini anlattı. GENÇLERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK Toplantıya katılan bir gencin kapalı spor salonu, spor alanları istiyoruz bizim için hangi projeleriniz var sorusuna CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel şunları söyledi: “Çocuk ve gençlerimize yönelik pek çok projemiz var. Kuşadası’nda ki en büyük eksikliklerden biri de gençlerimiz ve çocuklarımız için sosyal alanların olmayışı. Bugün özenerek baktığımız tüm gelişmiş ülkelerde gençlerin ve çocukların gelişimleri ve eğitimleri için ciddi çalışmalar yapılıyor. Kuşadası sahilinde Turban Tesisleri olarak bilinen alanda Gençlik ve Çocuk Bilim Kültür Merkezi’ni hayata geçireceğiz. İlçemizde gençlerimize ve çocuklarımıza teknoloji ve bilim alanındaki güncel gelişmeleri, üniversite, sivil toplum örgütleri ve belediye ortaklığı ile aktaracağız. Çocuk ve gençlerimizin kültür ve fikir hayatlarına da katkı vermesini planladığımız bu merkezde; öz benliği gelişmiş, geleceğe güvenle bakan, heyecanlı, azimli, çalışkan bireylerin yetişmesini hedeflemekteyiz. Aynı alanda her yaştan vatandaşımızın kullanımına uygun sahne sanatlarının da sergileneceği bir merkez yapacağız. 14 bin 078 m2 alanda kurulacak olan merkezde; atölye çalışmaları için; Çok Amaçlı Salonları, Uygulamalı Eğitim Derslikleri, Teknoloji ve Bilim Kütüphanesi, Çok Amaçlı Açık/Kapalı Gösteri Merkezi, Uzay Gözlemevi, Bilim Cafe sunacağımız yapı ve hizmetler olacak.”
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, site ziyaretlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, kentin birikmiş sorunlarının çözümü için projelerinin hazır olduğu gibi sosyal belediyeciliğin de gerekliliklerini yapacağının altını çizen Ömer Günel, “Bizi kirli siyasetin içine çekmeye çalışan, karalama ve kirli siyaset konusunda tecrübeli bir rakibimiz var. Kuşadası bugün bu halde ise işte bunun nedeni bu çamur siyasetidir. Bizim Kuşadası ile ilgili hayallerimiz var. Bizim Kuşadası ile ilgili yapacak projelerimiz var. Bizim karalama ile dedikodu ile çamur siyaseti ile işimiz yok. Biz projelerimiz ile Kuşadası için yapacaklarımız ile karşınızdayız” diyerek projelerini anlattı.

GENÇLERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK

Toplantıya katılan bir gencin kapalı spor salonu, spor alanları istiyoruz bizim için hangi projeleriniz var sorusuna CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel şunları söyledi:

“Çocuk ve gençlerimize yönelik pek çok projemiz var. Kuşadası’nda ki en büyük eksikliklerden biri de gençlerimiz ve çocuklarımız için sosyal alanların olmayışı. Bugün özenerek baktığımız tüm gelişmiş ülkelerde gençlerin ve çocukların gelişimleri ve eğitimleri için ciddi çalışmalar yapılıyor. Kuşadası sahilinde Turban Tesisleri olarak bilinen alanda Gençlik ve Çocuk Bilim Kültür Merkezi’ni hayata geçireceğiz.

İlçemizde gençlerimize ve çocuklarımıza teknoloji ve bilim alanındaki güncel gelişmeleri, üniversite, sivil toplum örgütleri ve belediye ortaklığı ile aktaracağız. Çocuk ve gençlerimizin kültür ve fikir hayatlarına da katkı vermesini planladığımız bu merkezde; öz benliği gelişmiş, geleceğe güvenle bakan, heyecanlı, azimli, çalışkan bireylerin yetişmesini hedeflemekteyiz. Aynı alanda her yaştan vatandaşımızın kullanımına uygun sahne sanatlarının da sergileneceği bir merkez yapacağız.

14 bin 078 m2 alanda kurulacak olan merkezde; atölye çalışmaları için;

Çok Amaçlı Salonları,

Uygulamalı Eğitim Derslikleri,

Teknoloji ve Bilim Kütüphanesi,

Çok Amaçlı Açık/Kapalı Gösteri Merkezi,

Uzay Gözlemevi,

Bilim Cafe sunacağımız yapı ve hizmetler olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.