Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

SİYASET 06.02.2019 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3593+ kez okundu.
 

Günel, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’İ genel merkezde kabul ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı’mızı Kuşadalılara emanet ediyorum” dedi. CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, bugün Ankara’da CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Seçim süreci ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi veren Ömer Günel, Kuşadası’nda seçimi rekor oy ile kazanacaklarını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikili görüşme sonrasında, “Kuşadası’nı seviyorum. Aydın’ı seviyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Aydın’ı Türkiye’nin önemli bir markası haline getirdi. Kuşadası Belediye Başkanı’mız da aynı başarıyı gösterecektir. Kendisine güveniyorum. Başkanımızı Kuşadalılara emanet ediyorum” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’İ genel merkezde kabul ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı’mızı Kuşadalılara emanet ediyorum” dedi.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, bugün Ankara’da CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Seçim süreci ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi veren Ömer Günel, Kuşadası’nda seçimi rekor oy ile kazanacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikili görüşme sonrasında, “Kuşadası’nı seviyorum. Aydın’ı seviyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Aydın’ı Türkiye’nin önemli bir markası haline getirdi. Kuşadası Belediye Başkanı’mız da aynı başarıyı gösterecektir. Kendisine güveniyorum. Başkanımızı Kuşadalılara emanet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.