Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel: Kentleri güzelleştiren insanlardır

GÜNCEL 15.04.2020 - 16:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3552+ kez okundu.
 

Günel: Kentleri güzelleştiren insanlardır

Odağında vatandaş olmayan hizmet başarısızlığa mahkûmdur

KUŞADASI - Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye’ye sıçramasının ardından gerekli tüm tedbirleri hızla alan ve evlerinde kalması gereken vatandaşları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel “Koronavirüs salgını tüm dünyaya bir kez daha izlenmesi gereken sosyal politikaların ne kadar büyük bir önem taşıdığını gösterdi. Kuşadası Belediyesi olarak önceliğimiz her zaman olduğu gibi bu süreçte de vatandaşlarımızın huzuru ve memnuniyeti oldu” dedi. Göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal belediyecilik alanında yaşama geçirdiği uygulamalarla dikkat çeken ve koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü çalışmalarla takdir kazanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hizmetlerinin odağına insanı koymayan hiçbir yönetimin başarılı olma şansının bulunmadığını vurguladı. “KENTLERİ GÜZELLEŞTİREN İNSANLARDIR” Kuşadası Belediyesi olarak temel kriterlerinin her zaman “Vatandaş Memnuniyeti” olduğunun altını çizen Başkan Ömer Günel şöyle dedi: “Kentleri güzelleştiren insanlardır. Yerel yönetimlerin amacı da mutlu, huzurlu, sağlıklı, kendilerini güvende hisseden insanların yaşadığı kentler yaratmak olmalıdır. İnsana rağmen yaşama geçirilen hiçbir projenin karşılık bulması mümkün değildir. Biz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın gülümsemesine talip olduğumuzu söyledik ve tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendirdik. Kuşadası Belediyesi’ni tüm birimleri ile birlikte vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak yeniden yapılandırdık. Hizmetlerimiz odağında vatandaşlarımız bulunmaktadır. Bir tek vatandaşımızın memnuniyetsizliği bile başarımıza gölge düşürecektir. Böyle bir şeye izin vermemiz mümkün değildir” dedi. “BU SÜRECİ EL BİRLİĞİYLE ATLATACAĞIZ” Tüm dünyanın koronavirüs salgınına karşı büyük bir sınav verdiğine dikkat çeken Başkan Ömer Günel “Bu zor süreci vatandaşlarımız evlerinde kalarak, bizler de onların sağlığı, güvenliği ve huzuru için çalışarak el birliği içerisinde en az zararla atlatacağız. Bugüne kadar hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmadık. Bundan sonra da aynı anlayış ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Odağında vatandaş olmayan hizmet başarısızlığa mahkûmdur

KUŞADASI - Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye’ye sıçramasının ardından gerekli tüm tedbirleri hızla alan ve evlerinde kalması gereken vatandaşları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel “Koronavirüs salgını tüm dünyaya bir kez daha izlenmesi gereken sosyal politikaların ne kadar büyük bir önem taşıdığını gösterdi. Kuşadası Belediyesi olarak önceliğimiz her zaman olduğu gibi bu süreçte de vatandaşlarımızın huzuru ve memnuniyeti oldu” dedi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal belediyecilik alanında yaşama geçirdiği uygulamalarla dikkat çeken ve koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü çalışmalarla takdir kazanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hizmetlerinin odağına insanı koymayan hiçbir yönetimin başarılı olma şansının bulunmadığını vurguladı.

“KENTLERİ GÜZELLEŞTİREN İNSANLARDIR”

Kuşadası Belediyesi olarak temel kriterlerinin her zaman “Vatandaş Memnuniyeti” olduğunun altını çizen Başkan Ömer Günel şöyle dedi: “Kentleri güzelleştiren insanlardır. Yerel yönetimlerin amacı da mutlu, huzurlu, sağlıklı, kendilerini güvende hisseden insanların yaşadığı kentler yaratmak olmalıdır. İnsana rağmen yaşama geçirilen hiçbir projenin karşılık bulması mümkün değildir. Biz ilk günden itibaren vatandaşlarımızın gülümsemesine talip olduğumuzu söyledik ve tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendirdik. Kuşadası Belediyesi’ni tüm birimleri ile birlikte vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamaya yönelik olarak yeniden yapılandırdık. Hizmetlerimiz odağında vatandaşlarımız bulunmaktadır. Bir tek vatandaşımızın memnuniyetsizliği bile başarımıza gölge düşürecektir. Böyle bir şeye izin vermemiz mümkün değildir” dedi.

“BU SÜRECİ EL BİRLİĞİYLE ATLATACAĞIZ”

Tüm dünyanın koronavirüs salgınına karşı büyük bir sınav verdiğine dikkat çeken Başkan Ömer Günel “Bu zor süreci vatandaşlarımız evlerinde kalarak, bizler de onların sağlığı, güvenliği ve huzuru için çalışarak el birliği içerisinde en az zararla atlatacağız. Bugüne kadar hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmadık. Bundan sonra da aynı anlayış ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.