Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: Karaova’nın çözülemeyecek sorunu yok

SİYASET 29.03.2019 - 18:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4047+ kez okundu.
 

Günel: Karaova’nın çözülemeyecek sorunu yok

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Karaova Mahallesi sakinleri ile buluştu.

AYDIN- CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve ilçe örgüt üyelerinin de katıldığı ziyarette, Ömer Günel projelerini anlattı. “Merkeze uzak konumdaki Karaova’nın beklentilerinin yeterince karşılanmadığının da farkındayım” diyen Günel, belediye hizmetlerinin herkese eşit olacağının altını çizerek, “Benim başkanlığım döneminde Kuşadası’ndaki her noktaya eşit hizmet götüreceğiz. Sitelerinizin sorunlarını biliyorum. Çözümleri hazır. 7 Nisan itibari ile mazbatamızı aldığımız gün hizmete başlayacağız. Aslında şu anda bile birçok kritik sorunu Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, sorumluluk sahalarında çözüyoruz. Siteler arasındaki kamuya terk edilmiş yeşil alanları yeniden düzenleyeceğiz. Spor alanlarını, çocuk parklarını büyüteceğiz. Sosyal yaşam merkezi haline getireceğiz. Bozuk olan tüm yollar yapılacak. Yürüyüş yolları yapılacak” diye konuştu. CİDDİ YATIRIM PLANLARIMIZ VAR Mahalle sakinlerinin sorularını teker teker yanıtlayan Günel, “Özellikle engelli vatandaşlarımız için engelsiz kent projemiz kapsamında tüm kaldırımlarımız düzenlenecek. Sahil yollarımız düzenlenmeye başladı. Daha da hız kazandıracağız. Sorunların hepsini 5 yılda çözemeyebilirim ama yazlık sitelere yönelik çok ciddi yatırım planlarımız var. Belediyeciliğe bakışım hiçbir zaman partizanca olmadı. Her yere dengeli ve adil hizmet getireceğiz. Turizme ilk başlayan kent olarak Kuşadası bugün Bodrum, Marmaris, Çeşme’nin önünde olmalıyken en sonda. Az konuşacağım, çok iş yapacağım” dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Karaova Mahallesi sakinleri ile buluştu.

AYDIN- CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve ilçe örgüt üyelerinin de katıldığı ziyarette, Ömer Günel projelerini anlattı. “Merkeze uzak konumdaki Karaova’nın beklentilerinin yeterince karşılanmadığının da farkındayım” diyen Günel, belediye hizmetlerinin herkese eşit olacağının altını çizerek, “Benim başkanlığım döneminde Kuşadası’ndaki her noktaya eşit hizmet götüreceğiz. Sitelerinizin sorunlarını biliyorum. Çözümleri hazır. 7 Nisan itibari ile mazbatamızı aldığımız gün hizmete başlayacağız. Aslında şu anda bile birçok kritik sorunu Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, sorumluluk sahalarında çözüyoruz. Siteler arasındaki kamuya terk edilmiş yeşil alanları yeniden düzenleyeceğiz. Spor alanlarını, çocuk parklarını büyüteceğiz. Sosyal yaşam merkezi haline getireceğiz. Bozuk olan tüm yollar yapılacak. Yürüyüş yolları yapılacak” diye konuştu.

CİDDİ YATIRIM PLANLARIMIZ VAR

Mahalle sakinlerinin sorularını teker teker yanıtlayan Günel, “Özellikle engelli vatandaşlarımız için engelsiz kent projemiz kapsamında tüm kaldırımlarımız düzenlenecek. Sahil yollarımız düzenlenmeye başladı. Daha da hız kazandıracağız. Sorunların hepsini 5 yılda çözemeyebilirim ama yazlık sitelere yönelik çok ciddi yatırım planlarımız var. Belediyeciliğe bakışım hiçbir zaman partizanca olmadı. Her yere dengeli ve adil hizmet getireceğiz. Turizme ilk başlayan kent olarak Kuşadası bugün Bodrum, Marmaris, Çeşme’nin önünde olmalıyken en sonda. Az konuşacağım, çok iş yapacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.