Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel, Kademe Amirliği personeli ile kahvaltıda buluştu

SİYASET 19.02.2019 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3320+ kez okundu.
 

Günel, Kademe Amirliği personeli ile kahvaltıda buluştu

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, Kuşadası Belediye Destek Hizmet Müdürlüğü Kademe Amirliği personeli ile sabah kahvaltısında buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, daha önceki ziyaretinde kahvaltı sözü veren Günel, bu tip buluşmaların ileride daha sık tekrarlanacağını dile getirdi. Ömer Günel kahvaltı sonrasında işçilere, “Kuşadası halkı ile en çok temas içinde olan en önemli birimlerden birisiniz. Sizin mutluluğunuz ve huzurlu çalışma ortamınız benim için çok önemli. Siz mutlu olmalısınız ki Kuşadası halkına daha sağlıklı hizmet verebilesiniz. Benim telefon numaram hepinizde var. Beni çekinmeden her türlü sorununuz için bugün olduğu gibi başkan seçildiğimde de arayabilirsiniz. Bu konuda bir çekinceniz lütfen olmasın” dedi. DAHA İYİ HİZMETİ NASIL VEREBİLİRİZİ KONUŞACAĞIZ Günel, “Bir süre sonra her şeyi yoluna koymuş, sorunlarımızı değil Kuşadası’na daha iyi hizmeti nasıl verebilirizi konuşuyor olacağız. Belediyemizi öyle bir hale getireceğiz ki tüm işler sisteme bağlanmış saat gibi tıkır tıkır çalışıyor olacak. Bu ziyaretlerim belediye başkanlığım döneminde daha sık olacak. Her zaman dirsek teması içinde kalacağız. Bunun sözünü veriyorum sizlere” diyerek kademe amirliğinden ayrıldı.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in, Kuşadası Belediye Destek Hizmet Müdürlüğü Kademe Amirliği personeli ile sabah kahvaltısında buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, daha önceki ziyaretinde kahvaltı sözü veren Günel, bu tip buluşmaların ileride daha sık tekrarlanacağını dile getirdi.

Ömer Günel kahvaltı sonrasında işçilere, “Kuşadası halkı ile en çok temas içinde olan en önemli birimlerden birisiniz. Sizin mutluluğunuz ve huzurlu çalışma ortamınız benim için çok önemli. Siz mutlu olmalısınız ki Kuşadası halkına daha sağlıklı hizmet verebilesiniz. Benim telefon numaram hepinizde var. Beni çekinmeden her türlü sorununuz için bugün olduğu gibi başkan seçildiğimde de arayabilirsiniz. Bu konuda bir çekinceniz lütfen olmasın” dedi.

DAHA İYİ HİZMETİ NASIL VEREBİLİRİZİ KONUŞACAĞIZ

Günel, “Bir süre sonra her şeyi yoluna koymuş, sorunlarımızı değil Kuşadası’na daha iyi hizmeti nasıl verebilirizi konuşuyor olacağız. Belediyemizi öyle bir hale getireceğiz ki tüm işler sisteme bağlanmış saat gibi tıkır tıkır çalışıyor olacak. Bu ziyaretlerim belediye başkanlığım döneminde daha sık olacak. Her zaman dirsek teması içinde kalacağız. Bunun sözünü veriyorum sizlere” diyerek kademe amirliğinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.