Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel, ikinci seçim ofisini açtı

SİYASET 17.01.2019 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2924+ kez okundu.
 

Günel, ikinci seçim ofisini açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, İkinci Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı.

AYDIN- Kuşadası’nın büyük ilgi gösterdiği açılışta, Kuşadası’nın özlediği birlik ve beraberlik tablosunun dikkat çektiği belirtildi. Yapılan açıklamaya göre, CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası kent merkezinde ikinci seçim bürosunu açtı. Sağlık Caddesi’nde açılan seçim bürosunun ilk gününde Ömer Günel Gönülleri akın etti. Ömer Günel’in seçim bürosuna gelişi, sağanak yağmura rağmen destekçileri tarafından kapıda karşılandı. Ömer Günel, partisine ve kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Kuşadası için, geleceğimiz için CHP çatısı altında birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Projelerimizi, yatırım planlarımızı mazbatamızı aldığımız gün hayata geçirmeye başlayacağız. Bir gün bile vakit kaybetmeden Kuşadası’nın yeniden yapılanma dönemi başlayacak. Benim sizlerden tek bir ricam var. 31 Mart tarihine kadar Kuşadası’nda çalmadık kapı bırakmayalım. Bu yarışı çok çalışarak kazanacağız. Benim kapım bu şehrin menfaati için çalışan herkese açık” dedi. Seçim ofisine gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Ömer Günel, yakın zaman içinde Kuşadası’nın bir çok noktasında seçim ofislerinin açılacağının müjdesini verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, İkinci Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı.

AYDIN- Kuşadası’nın büyük ilgi gösterdiği açılışta, Kuşadası’nın özlediği birlik ve beraberlik tablosunun dikkat çektiği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, CHP Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası kent merkezinde ikinci seçim bürosunu açtı. Sağlık Caddesi’nde açılan seçim bürosunun ilk gününde Ömer Günel Gönülleri akın etti. Ömer Günel’in seçim bürosuna gelişi, sağanak yağmura rağmen destekçileri tarafından kapıda karşılandı.

Ömer Günel, partisine ve kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Kuşadası için, geleceğimiz için CHP çatısı altında birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Projelerimizi, yatırım planlarımızı mazbatamızı aldığımız gün hayata geçirmeye başlayacağız. Bir gün bile vakit kaybetmeden Kuşadası’nın yeniden yapılanma dönemi başlayacak. Benim sizlerden tek bir ricam var. 31 Mart tarihine kadar Kuşadası’nda çalmadık kapı bırakmayalım. Bu yarışı çok çalışarak kazanacağız. Benim kapım bu şehrin menfaati için çalışan herkese açık” dedi.

Seçim ofisine gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Ömer Günel, yakın zaman içinde Kuşadası’nın bir çok noktasında seçim ofislerinin açılacağının müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.