Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: İkiçeşmelik’in görüntüsü bir turizm kentine yakışmıyor

GENEL 01.02.2019 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3352+ kez okundu.
 

Günel: İkiçeşmelik’in görüntüsü bir turizm kentine yakışmıyor

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel'in STK ziyaretleri kapsamında Konya Hadimliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Ömer Günel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten dernek üyeleri Günel’e sorunlarını aktardılar. İkiçeşmelik girişindeki binaların kötü görüntülerinden kurtarılmasını isteyen dernek üyeleri ayrıca Günel’den daha rahat etkinlik yapabilecekleri bir dernek alanı tahsis edilmesini istediler. İKİÇEŞMELİK’İN GÖRÜNTÜSÜ BİR TURİZM KENTİNE YAKIŞMIYOR Dernek üyelerinin isteklerini dinleyen Günel “Bir turizm kenti olan Kuşadası’nın üç girişinden biri İkiçeşmelik. Ne yazık ki İkiçeşmelik’in görüntüsü bir turizm kentine yakışmıyor. Bu alanın iyileştirilmesi iş programımızın içinde. Bu alanda yapacağımız iyileştirmeler ile İkiçeşmelik’e yeni bir görünüm kazandırmayı planlıyoruz. Projelerimizin içinde yer alan iki adet kültür merkezimizin de tüm STK’larımızın kullanımına açık olacağının sözünü veriyorum“ dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel'in STK ziyaretleri kapsamında Konya Hadimliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Ömer Günel’in ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını belirten dernek üyeleri Günel’e sorunlarını aktardılar. İkiçeşmelik girişindeki binaların kötü görüntülerinden kurtarılmasını isteyen dernek üyeleri ayrıca Günel’den daha rahat etkinlik yapabilecekleri bir dernek alanı tahsis edilmesini istediler.

İKİÇEŞMELİK’İN GÖRÜNTÜSÜ BİR TURİZM KENTİNE YAKIŞMIYOR

Dernek üyelerinin isteklerini dinleyen Günel “Bir turizm kenti olan Kuşadası’nın üç girişinden biri İkiçeşmelik. Ne yazık ki İkiçeşmelik’in görüntüsü bir turizm kentine yakışmıyor. Bu alanın iyileştirilmesi iş programımızın içinde. Bu alanda yapacağımız iyileştirmeler ile İkiçeşmelik’e yeni bir görünüm kazandırmayı planlıyoruz. Projelerimizin içinde yer alan iki adet kültür merkezimizin de tüm STK’larımızın kullanımına açık olacağının sözünü veriyorum“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.