Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel, hayvanseverler ile buluştu

SİYASET 06.02.2019 - 09:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3929+ kez okundu.
 

Günel, hayvanseverler ile buluştu

Millet İttifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı CHP’li Ömer Günel‘i seçim bürosunda hayvanları koruma dernekleri temsilcileri ve hayvan sever Kuşadalılar ziyaret etti.

AYDIN- Sahipsiz sokak hayvanları için neler yapılabileceğinin konuşulduğu toplantıda, Ege Hayvan Severler Derneği Başkanı İskender Avcı, Kuşadası’nda konu ile ilgili 5 adet dernek bulunduğunu ve bunların bir çatı altında daha güçlü tek bir dernek olarak birleştirmenin yollarının aranması gerektiğini söyledi. Sahipsiz sokak hayvanları için iyileştirilmesi gereken başlıkların sıralandığı ziyarette, ameliyathanesi olan bir barınak inşa edilmesi, barınaktaki veteriner sayısının arttırılması, nöbetçi veteriner şartı konması, sokaklardaki kedi evlerinin çoğaltılması istendi. Toplantıda ayrıca, hayvan satışlarını değil de sahiplendirme bilincinin oluşturulması ve yaz sonu sahil sitelerinde terk edilen hayvanlara çözüm bulmak için bilinçlendirme çalışmalarının yapılması konuşuldu. TEK ÇATI ALTINDA ORTAK AKIL İLE HAREKET ETMEMİZ ŞART Dernek temsilcilerini dikkatle dinleyen Ömer Günel, “Beni artık tanıyorsunuz. Hiçbir şeyi yapıyormuş gibi görünmeyi sevmem, en iyi şekilde kalıcı çözümler bularak çözmeyi severim. Kuşadası’nı bizimle beraber paylaşan hayvan dostlarımız için de şartların en iyi şekilde iyileştirilmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Sizden de bu konu ile ilgi benim bir talebim olacak. Ortak karar ile örnek alabileceğimiz bir barınak belirlemenizi istiyorum. Bu ziyaretlerinizi belediye olarak biz organize edebiliriz. Ayrıca, 5 farklı dernek ile ayrı ayrı yürümek zor olacağından tek çatı altında ortak akıl ile hareket etmemiz daha sağlıklı olacaktır. Böylelikle daha hızlı kararlar alıp, kalıcı çözümlere hızlıca ulaşabiliriz. Bir dahaki görüşmemize kadar sizden bu konu ile ilgili bir çalışma yapmanızı rica ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.
Millet İttifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı CHP’li Ömer Günel‘i seçim bürosunda hayvanları koruma dernekleri temsilcileri ve hayvan sever Kuşadalılar ziyaret etti.

AYDIN- Sahipsiz sokak hayvanları için neler yapılabileceğinin konuşulduğu toplantıda, Ege Hayvan Severler Derneği Başkanı İskender Avcı, Kuşadası’nda konu ile ilgili 5 adet dernek bulunduğunu ve bunların bir çatı altında daha güçlü tek bir dernek olarak birleştirmenin yollarının aranması gerektiğini söyledi.

Sahipsiz sokak hayvanları için iyileştirilmesi gereken başlıkların sıralandığı ziyarette, ameliyathanesi olan bir barınak inşa edilmesi, barınaktaki veteriner sayısının arttırılması, nöbetçi veteriner şartı konması, sokaklardaki kedi evlerinin çoğaltılması istendi. Toplantıda ayrıca, hayvan satışlarını değil de sahiplendirme bilincinin oluşturulması ve yaz sonu sahil sitelerinde terk edilen hayvanlara çözüm bulmak için bilinçlendirme çalışmalarının yapılması konuşuldu.

TEK ÇATI ALTINDA ORTAK AKIL İLE HAREKET ETMEMİZ ŞART

Dernek temsilcilerini dikkatle dinleyen Ömer Günel, “Beni artık tanıyorsunuz. Hiçbir şeyi yapıyormuş gibi görünmeyi sevmem, en iyi şekilde kalıcı çözümler bularak çözmeyi severim. Kuşadası’nı bizimle beraber paylaşan hayvan dostlarımız için de şartların en iyi şekilde iyileştirilmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Sizden de bu konu ile ilgi benim bir talebim olacak. Ortak karar ile örnek alabileceğimiz bir barınak belirlemenizi istiyorum. Bu ziyaretlerinizi belediye olarak biz organize edebiliriz. Ayrıca, 5 farklı dernek ile ayrı ayrı yürümek zor olacağından tek çatı altında ortak akıl ile hareket etmemiz daha sağlıklı olacaktır. Böylelikle daha hızlı kararlar alıp, kalıcı çözümlere hızlıca ulaşabiliriz. Bir dahaki görüşmemize kadar sizden bu konu ile ilgili bir çalışma yapmanızı rica ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.