Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Günel, gençlere misafir oldu.

SİYASET 18.02.2019 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3861+ kez okundu.
 

Günel, gençlere misafir oldu.

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel öğrenci evlerine misafir oldu.

AYDIN- CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası ilçe merkezinde ve Davutlar Mahallesi’nde gençlere misafir olduğu bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, mazbatasını aldığın gün gençlerle ilgili projelerini hemen başlatacağını belirten Ömer Günel, “Kuşadası’nda ve Davutlar’da ikamet eden öğrenci kardeşlerimizi unutmadık. Ben de öğrencilik yıllarımı Kuşadası’nda geçirdim. Zorluklarını iyi biliyorum. Öğrencilerin en büyük derdi konut ve sosyal yaşam alanlarının sınırlı olmasıdır. Bu nedenle projelerimiz arasında öğrencilerimiz için yurt ve sosyal yaşam alanlarının yapımını öncelikli sıralamaya aldık. Öğrenci kardeşlerimizin mezun olduktan sonra hatta öğrencilik yıllarında istihdam edilme konusu da öncelikli projelerimizden biridir. Bu konuda öğrenci kardeşlerimizin gerek öğrencilik yıllarında tecrübe edinmeleri gerekse mezun olduktan sonra uzmanlık alanlarına göre çalışmaları hususunda belediyemiz bünyesinde bir insan kaynakları birimimiz olacak. Kuşadası’nın en büyük problemlerinden biri olan kalifiyeli personel sorununu da insan kaynakları birimimiz sayesinde çözeceğiz”  dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel öğrenci evlerine misafir oldu.

AYDIN- CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası ilçe merkezinde ve Davutlar Mahallesi’nde gençlere misafir olduğu bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, mazbatasını aldığın gün gençlerle ilgili projelerini hemen başlatacağını belirten Ömer Günel, “Kuşadası’nda ve Davutlar’da ikamet eden öğrenci kardeşlerimizi unutmadık. Ben de öğrencilik yıllarımı Kuşadası’nda geçirdim. Zorluklarını iyi biliyorum. Öğrencilerin en büyük derdi konut ve sosyal yaşam alanlarının sınırlı olmasıdır. Bu nedenle projelerimiz arasında öğrencilerimiz için yurt ve sosyal yaşam alanlarının yapımını öncelikli sıralamaya aldık. Öğrenci kardeşlerimizin mezun olduktan sonra hatta öğrencilik yıllarında istihdam edilme konusu da öncelikli projelerimizden biridir. Bu konuda öğrenci kardeşlerimizin gerek öğrencilik yıllarında tecrübe edinmeleri gerekse mezun olduktan sonra uzmanlık alanlarına göre çalışmaları hususunda belediyemiz bünyesinde bir insan kaynakları birimimiz olacak. Kuşadası’nın en büyük problemlerinden biri olan kalifiyeli personel sorununu da insan kaynakları birimimiz sayesinde çözeceğiz”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.