Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Günel: Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız, oynatmayız

SİYASET 24.02.2019 - 16:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2869+ kez okundu.
 

Günel: Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız, oynatmayız

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası Belediyesi Fen İşleri çalışanları ile bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP adayı Ömer Günel belediye çalışanlarının iş garantisinin bizzat kendisi olduğunun altını çizerek, “Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız kimseye de oynatmayız. Bizlere de bazı söylentiler geliyor. Biz Kuşadası’na layık olan hizmeti vermek için bu göreve talip olduk. Bizi sakın gece liste yapıp sabah işçi kıyımı yapanlarla karıştırmayın. Ben işçide oldum yönetici de oldum patronda oldum. Benim için emek kutsaldır. İşçi çıkarmak gibi bir planlamamız yok aksine daha çok istihdam yaratmak için çalışıyoruz. Buradan Davutlar’a görevlendirme ile giden arkadaşlarımızın da servis problemlerini çözeceğiz” dedi. Maaşlar Zamanında Ödenecek. İstediğiniz Sendikaya Üye Olabilirsiniz. Fen işleri çalışanlarının özellikle maaşlarını zamanında alamamaktan şikayetçi olduklarını belirtmeleri üzerine CHP adayı Ömer Günel, “İşçi kardeşlerim bana iki ay müsaade edin. Belediyemizin bütçesini düzenleyeceğiz. Maaşlarınızı zamanında alacaksınız. Bu konuda söz veriyorum. Bizim yönetimimiz hak ve eşitlik üzerine kurulu olacak. Sendikalaşma konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın. Herkes istediği sendikaya üye olabilir. Mesaisi bittikten sonra istediği siyasi faaliyete katılabilir. Biz bu konuda en demokratik yönetim olacağız” dedi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası Belediyesi Fen İşleri çalışanları ile bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP adayı Ömer Günel belediye çalışanlarının iş garantisinin bizzat kendisi olduğunun altını çizerek, “Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız kimseye de oynatmayız. Bizlere de bazı söylentiler geliyor. Biz Kuşadası’na layık olan hizmeti vermek için bu göreve talip olduk. Bizi sakın gece liste yapıp sabah işçi kıyımı yapanlarla karıştırmayın. Ben işçide oldum yönetici de oldum patronda oldum. Benim için emek kutsaldır. İşçi çıkarmak gibi bir planlamamız yok aksine daha çok istihdam yaratmak için çalışıyoruz. Buradan Davutlar’a görevlendirme ile giden arkadaşlarımızın da servis problemlerini çözeceğiz” dedi.

Maaşlar Zamanında Ödenecek. İstediğiniz Sendikaya Üye Olabilirsiniz.

Fen işleri çalışanlarının özellikle maaşlarını zamanında alamamaktan şikayetçi olduklarını belirtmeleri üzerine CHP adayı Ömer Günel, “İşçi kardeşlerim bana iki ay müsaade edin. Belediyemizin bütçesini düzenleyeceğiz. Maaşlarınızı zamanında alacaksınız. Bu konuda söz veriyorum. Bizim yönetimimiz hak ve eşitlik üzerine kurulu olacak. Sendikalaşma konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın. Herkes istediği sendikaya üye olabilir. Mesaisi bittikten sonra istediği siyasi faaliyete katılabilir. Biz bu konuda en demokratik yönetim olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.