Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Güler: Projelerimiz Büyükşehir kıskacında

SİYASET 03.12.2018 - 19:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1914+ kez okundu.
 

Güler: Projelerimiz Büyükşehir kıskacında

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Belediye Başkan Aday Adayı, iş adamı Halit Güler, “Önce Millet” diyerek hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladıktan sonra, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir projesini uygulamaya başladığını söyledi.

AYDIN- ‘Çine için hayallerimiz var, ayağa kalk Çine’ sloganıyla adaylık için yola çıkan Belediye Başkan Aday Adayı Güler, “Önce aday gösterilip, daha sonra da milletimizin teveccühü, Allah'ın takdiriyle Belediye Başkanı olmam halinde oluşturacağımız halk meclisleri ile Çine’nin sorunlarını ortak akılla çözeceğiz” dedi. AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Halit Güler, “Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için çalışmaları kapsamında, Çine ilçesiyle ilgili projelerinin içinde yer alan Yol Çalışmalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi uygulamaya başladı” dedi. Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hazırladığımız ve açıklamış olduğumuz projeler Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından dikkate alınıp uygulaması, bizleri ilçemiz adına memnun etmiştir. Uzun zamandır Çine’mizin kanayan yarası olan ve gündeme alınmayan projemizi, Büyükşehir gündeme alarak, Ak Parti’nin vizyonunu göstermiştir. Yol çalışması başlayan, Aydın Eski Yolu üzerinde bulunan Karakollar, Yolboyu ve Çaltı mahallelerimiz en iyi şekilde faydalanacaklar. Ayrıca bu yolu ilçe halkımız Tarım yolu olarak ta kullanılacak. Malum Karayolumuz çok yoğun, araç trafiği fazla. Bu yapılmakta olan Aydın eski yolumuz traktör, iş makinaları, ekipmanları, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için çok önemli yer olacak. Sunduğumuz projeler, 10 yıldır Büyükşehir’in gündeme almadığını belirttiğim AK Parti vizyonunu yansıtan projelerdir, önce millet. 101 projelerin içinde, asıl bomba olan projelerimi seçim sonrasına saklıyorum. “ÖNCE MİLLET” Bunlar ufak işler, önce millet diyoruz. Ülkemiz ve milletimizin yararına yapılan işler, Ak Partimizin vizyonunu temsil etmektedir. Bu hazırladığımız projeler bir günün eseri değil. 3-4 yıl üzerinde çalıştığımız, kafa yorduğumuz projelerdir. Çine ilçemizde yapacak olduğumuz hamlelerle Aydın’ımızın parlayan yıldızı ilçemizi yapabiliriz ve diğer ilçelerin önüne nasıl geçeriz sevdasındayız. Ben değil, biz mantığı ile hareket ederek ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” “ÇİNE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ” “Çine için hayallerimiz var, ayağa kalk Çine” sloganıyla adaylık için yola çıktığını belirten Güler, “Çine’nin önemli sorunlarından biri şehir içi trafiği. Mevcut Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer bazı önlemler aldı, fakat alınan bu önlemleri yeterli bulmuyorum. Bunları geliştirerek Çine’yi daha rahat bir trafikle buluşturacağız. İktidarımız ile el ele vererek kanser hastalığı tespiti için Kök Hücre Araştırma Hastanesi projesinin Madran Dağı eteklerine kurulmasını sağlayacağız. Çine Lisesi’nin yıkılarak hastaneye devredilmesini destekleyeceğiz. Yüksekokulun, Orman İdaresi ve Planlama Daire Başkanlığı’nın arazisine taşınmasına destek vereceğiz” ifadelerini kullandı. HALİT GÜLER KİMDİR? 1976 yılında Çine ilçesinde doğan Halit Güler, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Çine’de tamamladı. 1983 yılında iş hayatına başladı. Güler Bisiklet Firması’nın sahibi olan iş adamı Halit Güler, evli ve 2 çocuk babası.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine Belediye Başkan Aday Adayı, iş adamı Halit Güler, “Önce Millet” diyerek hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladıktan sonra, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir projesini uygulamaya başladığını söyledi.

AYDIN- ‘Çine için hayallerimiz var, ayağa kalk Çine’ sloganıyla adaylık için yola çıkan Belediye Başkan Aday Adayı Güler, “Önce aday gösterilip, daha sonra da milletimizin teveccühü, Allah'ın takdiriyle Belediye Başkanı olmam halinde oluşturacağımız halk meclisleri ile Çine’nin sorunlarını ortak akılla çözeceğiz” dedi.

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Halit Güler, “Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için çalışmaları kapsamında, Çine ilçesiyle ilgili projelerinin içinde yer alan Yol Çalışmalarını Aydın Büyükşehir Belediyesi uygulamaya başladı” dedi. Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hazırladığımız ve açıklamış olduğumuz projeler Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından dikkate alınıp uygulaması, bizleri ilçemiz adına memnun etmiştir. Uzun zamandır Çine’mizin kanayan yarası olan ve gündeme alınmayan projemizi, Büyükşehir gündeme alarak, Ak Parti’nin vizyonunu göstermiştir.

Yol çalışması başlayan, Aydın Eski Yolu üzerinde bulunan Karakollar, Yolboyu ve Çaltı mahallelerimiz en iyi şekilde faydalanacaklar. Ayrıca bu yolu ilçe halkımız Tarım yolu olarak ta kullanılacak. Malum Karayolumuz çok yoğun, araç trafiği fazla. Bu yapılmakta olan Aydın eski yolumuz traktör, iş makinaları, ekipmanları, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için çok önemli yer olacak.

Sunduğumuz projeler, 10 yıldır Büyükşehir’in gündeme almadığını belirttiğim AK Parti vizyonunu yansıtan projelerdir, önce millet. 101 projelerin içinde, asıl bomba olan projelerimi seçim sonrasına saklıyorum.

“ÖNCE MİLLET”

Bunlar ufak işler, önce millet diyoruz. Ülkemiz ve milletimizin yararına yapılan işler, Ak Partimizin vizyonunu temsil etmektedir.

Bu hazırladığımız projeler bir günün eseri değil. 3-4 yıl üzerinde çalıştığımız, kafa yorduğumuz projelerdir. Çine ilçemizde yapacak olduğumuz hamlelerle Aydın’ımızın parlayan yıldızı ilçemizi yapabiliriz ve diğer ilçelerin önüne nasıl geçeriz sevdasındayız.

Ben değil, biz mantığı ile hareket ederek ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

“ÇİNE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ”

“Çine için hayallerimiz var, ayağa kalk Çine” sloganıyla adaylık için yola çıktığını belirten Güler, “Çine’nin önemli sorunlarından biri şehir içi trafiği. Mevcut Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer bazı önlemler aldı, fakat alınan bu önlemleri yeterli bulmuyorum. Bunları geliştirerek Çine’yi daha rahat bir trafikle buluşturacağız. İktidarımız ile el ele vererek kanser hastalığı tespiti için Kök Hücre Araştırma Hastanesi projesinin Madran Dağı eteklerine kurulmasını sağlayacağız. Çine Lisesi’nin yıkılarak hastaneye devredilmesini destekleyeceğiz. Yüksekokulun, Orman İdaresi ve Planlama Daire Başkanlığı’nın arazisine taşınmasına destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HALİT GÜLER KİMDİR?

1976 yılında Çine ilçesinde doğan Halit Güler, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Çine’de tamamladı. 1983 yılında iş hayatına başladı. Güler Bisiklet Firması’nın sahibi olan iş adamı Halit Güler, evli ve 2 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.