Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gülaştı, yeni logoyu eleştirdi

SİYASET 03.11.2019 - 16:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2013+ kez okundu.
 

Gülaştı, yeni logoyu eleştirdi

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler Belediyesi’nin logo değiştirmesini eleştirdi.

AYDIN - Sosyal medyada eleştirilerini dile getiren Başkan Gülaştı, “Yerel Yönetimlerin hizmetlerinin kalitesi, ürün ya da hizmete ilişkin yerel halkın istek ve beklentilerinin en uygun maliyetle, tam ve zamanında karşılanması, çevre açısından ve diğer yönlerden toplumsal sorumluluk anlayışına uygunluğudur” dedi. Efeler Belediyesi’nin kurulması ile ihtiyaç duyulan logonun o günlerde yine bir yarışma ile seçildiğini anımsatan Başkan Gülaştı, şunları söyledi: “2019 yerel seçimleri ile yeni bir belediye başkanı yenilikler bekleyen Efeler halkı. Yeni Belediye binası, yeni parklar, yeni otoparklar, yeni alternatif yollar, şehrin önünü açacak yeni iş olanakları bekler iken peki öncelik neden yeni belediye logosu? Logonun seçimi için gerçekleştirilen bir oylama mı yoksa hizmet bekleyen Efeler İlçemize oyalama mı? Partili ayrımı yapmaksızın önceki logonun çok daha estetik, çok daha Aydın, çok daha gerçek Efeler içerdiği kabul görecekken, diyebileceğimiz bu bir israftır, bu bir yönetimsel ve işlevsel toplum ile şehir ile bütünleşememedir. İncir en güçlü marka değerlerimizden olduğu gibi, ovalarından zeytin sayesinde yağ akar memleketimin, Efeler başlarına çuhadan yapılma narçiçeği renginde ‘kuzunlu başlık’ denilen "fesi" takarlar. Tüm Aydın Efeler halkımıza saygılarımla.”
AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler Belediyesi’nin logo değiştirmesini eleştirdi.

AYDIN - Sosyal medyada eleştirilerini dile getiren Başkan Gülaştı, “Yerel Yönetimlerin hizmetlerinin kalitesi, ürün ya da hizmete ilişkin yerel halkın istek ve beklentilerinin en uygun maliyetle, tam ve zamanında karşılanması, çevre açısından ve diğer yönlerden toplumsal sorumluluk anlayışına uygunluğudur” dedi.

Efeler Belediyesi’nin kurulması ile ihtiyaç duyulan logonun o günlerde yine bir yarışma ile seçildiğini anımsatan Başkan Gülaştı, şunları söyledi:

“2019 yerel seçimleri ile yeni bir belediye başkanı yenilikler bekleyen Efeler halkı. Yeni Belediye binası, yeni parklar, yeni otoparklar, yeni alternatif yollar, şehrin önünü açacak yeni iş olanakları bekler iken peki öncelik neden yeni belediye logosu?

Logonun seçimi için gerçekleştirilen bir oylama mı yoksa hizmet bekleyen Efeler İlçemize oyalama mı? Partili ayrımı yapmaksızın önceki logonun çok daha estetik, çok daha Aydın, çok daha gerçek Efeler içerdiği kabul görecekken, diyebileceğimiz bu bir israftır, bu bir yönetimsel ve işlevsel toplum ile şehir ile bütünleşememedir.

İncir en güçlü marka değerlerimizden olduğu gibi, ovalarından zeytin sayesinde yağ akar memleketimin, Efeler başlarına çuhadan yapılma narçiçeği renginde ‘kuzunlu başlık’ denilen "fesi" takarlar. Tüm Aydın Efeler halkımıza saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.