Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gripin “David People Coffee & Food’da”

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 15.11.2015 - 19:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2419+ kez okundu.
 

Gripin “David People Coffee & Food’da”

Ünlü pop rock grubu Gripin “David People Coffee & Food’da”

 Durmuş Yasin Gedik  Ana Vokali Birol Namoğluna ait olan ünlü pop rock grubu Gripin Aydın’lıları çoşturdu. Forum Aydın’da ilklere imza atmaya devam eden işletme olan David People Coffee & Food, Gripin’i ağırladı. Ana vokali Birol Namoğluna ait olan ünlü pop rock grubu Gripin Aydın’lıları çoşturdu. Gripin 1999 yılında kurulmuş, ana vokali Birol Namoğluna ait İstanbul’lu bir pop rock grubudur. Aydın’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren ünlü grup, Aydın’lıların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı gecenin geç saatlerine kadar, birbirinden güzel eserlerini sevenleri için söyledi.
Ünlü pop rock grubu Gripin “David People Coffee & Food’da”

 Durmuş Yasin Gedik 

Ana Vokali Birol Namoğluna ait olan ünlü pop rock grubu Gripin Aydın’lıları çoşturdu.

Forum Aydın’da ilklere imza atmaya devam eden işletme olan David People Coffee & Food, Gripin’i ağırladı. Ana vokali Birol Namoğluna ait olan ünlü pop rock grubu Gripin Aydın’lıları çoşturdu. Gripin 1999 yılında kurulmuş, ana vokali Birol Namoğluna ait İstanbul’lu bir pop rock grubudur.

Aydın’da olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren ünlü grup, Aydın’lıların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı gecenin geç saatlerine kadar, birbirinden güzel eserlerini sevenleri için söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.