Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Gözünü olimpiyatlara dikti

SPOR 16.11.2018 - 10:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2999+ kez okundu.
 

Gözünü olimpiyatlara dikti

Dünya şampiyonu Cengiz Arslan, gözünü olimpiyat şampiyonluğuna dikti. Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Arslan, hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyledi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Arslan, ilk defa bu yıl U23'te güreştiğini ve şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:  “Avrupa’da final yaptım. Ama ikinci olmuştum. Burada ise altın madalya kazandım. Aslında takım olarak başarılı olabilecek, madalya alabilecek arkadaşlarımız da vardı. Ama son saniyelerde mağlup oldular. Yine de burada 5 madalya kazandık. Hedefim ise olimpiyat şampiyonu olmak.” "Güreşçilerimiz büyük başarı elde etti" Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise yaptığı açıklamada, takım olarak 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz, toplam 4 madalya ve 85 puanla dünya üçüncüsü olduklarını, bunun da büyük bir başarı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Grekoromen güreşçilerimiz çok büyük mücadele verdiler. Birkaç talihsizliğimiz oldu. Burhan Akbudak ve Ali Cengiz gibi sporculardan da şampiyonluk bekliyorduk ama madalya alamadılar. Yine de her şeye rağmen güreşçilerimiz burada büyük bir başarı elde ettiler. Takım halinde üçüncü oldular. Cengiz Arslan da altın madalya alarak bu başarıyı taçlandırdı. Kendisini, tüm teknik ekibi ve burada canla başla mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Gerek 2 hafta önce Macaristan’da, gerekse buradaki başarılara baktığımız zaman doğru yolda olduğumuzu görüyoruz.”
Dünya şampiyonu Cengiz Arslan, gözünü olimpiyat şampiyonluğuna dikti. Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Arslan, hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyledi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Arslan, ilk defa bu yıl U23'te güreştiğini ve şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

 “Avrupa’da final yaptım. Ama ikinci olmuştum. Burada ise altın madalya kazandım. Aslında takım olarak başarılı olabilecek, madalya alabilecek arkadaşlarımız da vardı. Ama son saniyelerde mağlup oldular. Yine de burada 5 madalya kazandık. Hedefim ise olimpiyat şampiyonu olmak.”

"Güreşçilerimiz büyük başarı elde etti"

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise yaptığı açıklamada, takım olarak 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz, toplam 4 madalya ve 85 puanla dünya üçüncüsü olduklarını, bunun da büyük bir başarı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Grekoromen güreşçilerimiz çok büyük mücadele verdiler. Birkaç talihsizliğimiz oldu. Burhan Akbudak ve Ali Cengiz gibi sporculardan da şampiyonluk bekliyorduk ama madalya alamadılar. Yine de her şeye rağmen güreşçilerimiz burada büyük bir başarı elde ettiler. Takım halinde üçüncü oldular. Cengiz Arslan da altın madalya alarak bu başarıyı taçlandırdı. Kendisini, tüm teknik ekibi ve burada canla başla mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Gerek 2 hafta önce Macaristan’da, gerekse buradaki başarılara baktığımız zaman doğru yolda olduğumuzu görüyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.