Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gözlerimi kaparım, vazifemi yaparım sahnelendi

SANAT 31.05.2018 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4140+ kez okundu.
 

Gözlerimi kaparım, vazifemi yaparım sahnelendi

Türk edebiyatının önde gelen yazarlarından Haldun Taner'in 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' isimli oyunu Efeler'de sahnelendi.

AYDIN- Düzenlediği tiyatro etkinlikleri ile tiyatroseverlerin beğenisini kazanan Efeler Belediyesi, vatandaşları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro ve kabare yazarı Haldun Taner'in Türk tiyatrosunun nadide örneklerinden biri olan eseri 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda sahnelendi. Efeler Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunun yönetmenliğini Efeler Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Arkın Selek yaparken, oyun seyircilerden büyük alkış aldı. Oyun sonunda Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın tarafından Selek'e tüm oyuncular adına çiçek verildi.
Türk edebiyatının önde gelen yazarlarından Haldun Taner'in 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' isimli oyunu Efeler'de sahnelendi.

AYDIN- Düzenlediği tiyatro etkinlikleri ile tiyatroseverlerin beğenisini kazanan Efeler Belediyesi, vatandaşları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro ve kabare yazarı Haldun Taner'in Türk tiyatrosunun nadide örneklerinden biri olan eseri 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım' Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda sahnelendi. Efeler Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunun yönetmenliğini Efeler Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Arkın Selek yaparken, oyun seyircilerden büyük alkış aldı.

Oyun sonunda Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Kalın tarafından Selek'e tüm oyuncular adına çiçek verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.