Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gösteri yürüyüşü güzergahları ve miting alanları belirlendi

GENEL 16.01.2019 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3908+ kez okundu.
 

Gösteri yürüyüşü güzergahları ve miting alanları belirlendi

Aydın Valiliği’nin, Aydın’da 2019 yılında toplantı, gösteri yürüyüşü güzergahları ve miting alanlarını yeniden düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Buna göre: 1 Nolu Toplantı, Gösteri Yürüyüşü Güzergahı ve Miting Alanı: Gösteri Yürüyüşünün toplanma yeri olarak Malazgirt Meydanı belirlenirken, gösteri yürüyüşü güzergahının da Malazgirt Meydanı’ndan başlayıp Yörütk Ali Efe Bulvarı ve Efekent Bulvarı’nın kesiştiği kavşak miting alanı olarak kararlaştırıldı. Pankart ve afiş asılacak yerler olarak da miting alanı çevresindeki ilan panoları ile billboardlar belirlendi. 2 Nolu Toplantı, Gösteri Yürüyüşü Güzergahı ve Miting Alanı: Toplanma yeri Osman Yozgatlı Mahallesi Atatürk Bulvarı ile Çevre Bulvarı’nın kesiştiği trafonun önü belirlenirken, güzergah olarak toplanma yerinden Çevre Bulvarı’nı takiben eski Alpler Aşevi’nin önündeki boş alan, miting alanı olarak da Osman Yozgatlı Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde bulunan eski Alpler Aşevi önündeki boş alan belirlendi. Pankart ve afiş asılacak yerler olarak ise miting alanı çevresindeki ilan panoları ve billboardlar belirlendi. 3 Nolu Toplantı, Gösteri Yürüyüşü Güzergahı ve Miting Alanı: Toplanma yeri olarak da Egemenlik Bulvarı Taş Köprü’nün kuzey sınırında (213 Sokak) başlayarak, Egemenlik Bulvarı ile Doğu Gazi Bulvarı’nın kesiştiği nokta arasındaki alan, gösteri yürüyüşü güzergahı ise, Taş Köprünün kuzey sınırından (213 Nolu Sokak) itibaren Egemenlik Bulvarı sağ şeridinden trafik ışıklarında sola dönerek, Doğu Gazi Bulvarı’nın sağ şeridini takiben, Ramazanpaşa Kavşağı’ndan Adnan Menderes Bulvarı istikametine dönüş ve Hükümet Bulvarı’nın sağ şeridini takiben Abide Kavşağı’ndan sola dönerek Atatürk Kent Meydanı belirlenirken, miting alanı olarak İstasyon Meydanı - Atatürk Kent Meydanı belirlendi. Pankart ve afiş yerleri olarak da miting alanı çevresindeki ilan panoları ile billboardlar belirlendi.
Aydın Valiliği’nin, Aydın’da 2019 yılında toplantı, gösteri yürüyüşü güzergahları ve miting alanlarını yeniden düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Buna göre:

1 Nolu Toplantı, Gösteri Yürüyüşü Güzergahı ve Miting Alanı:

Gösteri Yürüyüşünün toplanma yeri olarak Malazgirt Meydanı belirlenirken, gösteri yürüyüşü güzergahının da Malazgirt Meydanı’ndan başlayıp Yörütk Ali Efe Bulvarı ve Efekent Bulvarı’nın kesiştiği kavşak miting alanı olarak kararlaştırıldı.

Pankart ve afiş asılacak yerler olarak da miting alanı çevresindeki ilan panoları ile billboardlar belirlendi.

2 Nolu Toplantı, Gösteri Yürüyüşü Güzergahı ve Miting Alanı:

Toplanma yeri Osman Yozgatlı Mahallesi Atatürk Bulvarı ile Çevre Bulvarı’nın kesiştiği trafonun önü belirlenirken, güzergah olarak toplanma yerinden Çevre Bulvarı’nı takiben eski Alpler Aşevi’nin önündeki boş alan, miting alanı olarak da Osman Yozgatlı Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde bulunan eski Alpler Aşevi önündeki boş alan belirlendi.

Pankart ve afiş asılacak yerler olarak ise miting alanı çevresindeki ilan panoları ve billboardlar belirlendi.

3 Nolu Toplantı, Gösteri Yürüyüşü Güzergahı ve Miting Alanı:

Toplanma yeri olarak da Egemenlik Bulvarı Taş Köprü’nün kuzey sınırında (213 Sokak) başlayarak, Egemenlik Bulvarı ile Doğu Gazi Bulvarı’nın kesiştiği nokta arasındaki alan, gösteri yürüyüşü güzergahı ise, Taş Köprünün kuzey sınırından (213 Nolu Sokak) itibaren Egemenlik Bulvarı sağ şeridinden trafik ışıklarında sola dönerek, Doğu Gazi Bulvarı’nın sağ şeridini takiben, Ramazanpaşa Kavşağı’ndan Adnan Menderes Bulvarı istikametine dönüş ve Hükümet Bulvarı’nın sağ şeridini takiben Abide Kavşağı’ndan sola dönerek Atatürk Kent Meydanı belirlenirken, miting alanı olarak İstasyon Meydanı - Atatürk Kent Meydanı belirlendi.

Pankart ve afiş yerleri olarak da miting alanı çevresindeki ilan panoları ile billboardlar belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.