Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Göster Okyay’a Çine üzüldü

ASAYİŞ 21.10.2019 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1649+ kez okundu.
 

Göster Okyay’a Çine üzüldü

Çine'de yaşayan ve ilçe halkının neşe kaynağı olan Göster Okyay, elim bir trafik kazası sonrası yaşamını yitirirdi. Okyay'ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

AYDIN- Çine'de yaşayan 52 yaşındaki su satıcısı Göster Okyay, Şeyhler'deki bir düğünden evine dönerken kaza yaptı. 09 LV 480 plakalı motosikleti ile Cumhuriyet Caddesi'nde seyir halinde bulunan Göster Okyay, kamyon ile kafa kafaya çarpışması sonucu yere savruldu. Kazada ağır yaralanan Okyay, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Okyay, ambulans ile Aydın Devlet Hastanesi'ne sevki sırasında hayatını kaybetti. Çine Merkez Çarşı Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında gerçekleştirilen cenaze törenine AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okyay'ın cenaze namazını Çine Müftüsü Mehmet Atay kıldırdı. Okyay, gözyaşlarına boğulan sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlanırken, cenazesi Karakollar Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Çine'de yaşayan ve ilçe halkının neşe kaynağı olan Göster Okyay, elim bir trafik kazası sonrası yaşamını yitirirdi. Okyay'ı son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

AYDIN- Çine'de yaşayan 52 yaşındaki su satıcısı Göster Okyay, Şeyhler'deki bir düğünden evine dönerken kaza yaptı. 09 LV 480 plakalı motosikleti ile Cumhuriyet Caddesi'nde seyir halinde bulunan Göster Okyay, kamyon ile kafa kafaya çarpışması sonucu yere savruldu. Kazada ağır yaralanan Okyay, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Okyay, ambulans ile Aydın Devlet Hastanesi'ne sevki sırasında hayatını kaybetti.

Çine Merkez Çarşı Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında gerçekleştirilen cenaze törenine AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okyay'ın cenaze namazını Çine Müftüsü Mehmet Atay kıldırdı. Okyay, gözyaşlarına boğulan sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlanırken, cenazesi Karakollar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.