Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Görme engellinin acı sonu

ASAYİŞ 20.07.2018 - 14:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3444+ kez okundu.
 

Görme engellinin acı sonu

Görme engelli yaşlı adam balkondan düşerek hayatını kaybetti.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde görme engeli 79 yaşındaki Halil Baştürk isimli yaşlı adam, balkondan düşerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde İzmir Bulvarı’ndaki bir apartmanın 2. katında ikamet eden görme engelli 79 yaşındaki Halil Baştürk, hava almak için balkona çıktı. Bir anda dengesini kaybederek 2.kattaki evin balkonundan aşağı düşen yaşlı adam ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Görme engelli yaşlı adam balkondan düşerek hayatını kaybetti.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde görme engeli 79 yaşındaki Halil Baştürk isimli yaşlı adam, balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde İzmir Bulvarı’ndaki bir apartmanın 2. katında ikamet eden görme engelli 79 yaşındaki Halil Baştürk, hava almak için balkona çıktı. Bir anda dengesini kaybederek 2.kattaki evin balkonundan aşağı düşen yaşlı adam ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.