Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Görme engelli çiftin aşkı engelleri aştı

MAGAZİN 26.10.2016 - 12:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2510+ kez okundu.
 

Görme engelli çiftin aşkı engelleri aştı

Söke’de görme engelli çift Cennet Yaşar (45) ve Hüsamettin Gürel (48) düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

AYDIN- Söke’de görme engelli çiftin aşkı engelleri aştı. Görme engelli çiftin nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı.  Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen görme engelli çift evlilik kararı alırken, nikahları aile fertlerinin katıldığı törenle kıyıldı. Söke Belediyesi düğün ve çok amaçlı salonda yapılan törende görme engelli çift Cennet Yaşar ve Hüsamettin Gürel’in nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini Mehmet Çavdar, Ali Yaşar, Hediye Yaşar ve Güray Özkan yaptı. Gerçekleşen nikah töreninde Başkan Toyran, görme engelli Cennet Yaşar ve Hüsamettin Gürel çiftine mutluluklar diledi. Gelin Cennet Yaşar’ın Söke’nin spor camiasının yakından tanıdığı Mehmet Çavdar’ın baldızı olduğu öğrenildi.
Söke’de görme engelli çift Cennet Yaşar (45) ve Hüsamettin Gürel (48) düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

AYDIN- Söke’de görme engelli çiftin aşkı engelleri aştı. Görme engelli çiftin nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı.  Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen görme engelli çift evlilik kararı alırken, nikahları aile fertlerinin katıldığı törenle kıyıldı. Söke Belediyesi düğün ve çok amaçlı salonda yapılan törende görme engelli çift Cennet Yaşar ve Hüsamettin Gürel’in nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini Mehmet Çavdar, Ali Yaşar, Hediye Yaşar ve Güray Özkan yaptı. Gerçekleşen nikah töreninde Başkan Toyran, görme engelli Cennet Yaşar ve Hüsamettin Gürel çiftine mutluluklar diledi.

Gelin Cennet Yaşar’ın Söke’nin spor camiasının yakından tanıdığı Mehmet Çavdar’ın baldızı olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.