Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Golf Kulüpleri dostluk turnuvasında buluşacak

SPOR 24.11.2017 - 11:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1566+ kez okundu.
 

Golf Kulüpleri dostluk turnuvasında buluşacak

Golf Kulüpleri Kuşadası’ndaki dostluk turnuvasında buluşacak.

AYDIN- Kuşadası’nda Golf Kulüpleri Dostluk Turnuvası düzenleneceği bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Golf Kulübü ev sahipliğinde 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak turnuvaya İzmir Golf Kulübü ile Bodrum Golf Kulübü katılacak. İki takımın 15’er kişiyle katılacağı turnuva, Kuşadası Golf Resort ’de gerçekleşecek. İzmir Golf Kulübü başkanı Heval Savaş Kaya ve Bodrum Golf Kulübü kaptanı Hüseyin Demirbağ öncülüğünde hazırlanılan turnuvanın geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Turnuva düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.
Golf Kulüpleri Kuşadası’ndaki dostluk turnuvasında buluşacak.

AYDIN- Kuşadası’nda Golf Kulüpleri Dostluk Turnuvası düzenleneceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Golf Kulübü ev sahipliğinde 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde yapılacak turnuvaya İzmir Golf Kulübü ile Bodrum Golf Kulübü katılacak. İki takımın 15’er kişiyle katılacağı turnuva, Kuşadası Golf Resort ’de gerçekleşecek. İzmir Golf Kulübü başkanı Heval Savaş Kaya ve Bodrum Golf Kulübü kaptanı Hüseyin Demirbağ öncülüğünde hazırlanılan turnuvanın geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Turnuva düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.