Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gold Wıng Tutkunları Kuşadası’nda

SPOR 20.09.2015 - 22:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2613+ kez okundu.
 

Gold Wıng Tutkunları Kuşadası’nda

Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing tutkunları, Gold Wing Club Turkey tarafından organize edilen Uluslararası Gold Wing Türkiye Buluşması kapsamında Kuşadası’nı ziyaret etti.

Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing tutkunları, Gold Wing Club Turkey tarafından organize edilen Uluslararası Gold Wing Türkiye Buluşması kapsamında Kuşadası’nı ziyaret etti. İngiltere, Almanya, Avusturya, Yunanistan, Bulgaristan, İspanya, Portekiz, Ukrayna ve Türkiye’den 400 kişilik bir grup geldikleri ülkelerin bayraklarını taşıyan Gold Wing motosikletleriyle Kuşadası’nda şehir turu yaptı. Kısa bir süre önce Gold Wing European Federation’a üye olan Gold Wing Turkey tarafından organize edilen Türkiye buluşması kapsamında 16-20 Eylül tarihleri arasında Gümüldür’de konaklayan çeşitli Avrupa ülkelerinden 400 Gold Wing tutkununu ilçe girişinde Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri karşıladı. Kuşadası sahil şeridinde motosikletleriyle dolaşan grup daha sonra motosikletlerini Kuşadası Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen otopark alanında bırakarak Kuşadası sokaklarını dolaştı.
Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing tutkunları, Gold Wing Club Turkey tarafından organize edilen Uluslararası Gold Wing Türkiye Buluşması kapsamında Kuşadası’nı ziyaret etti.

Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip olan üst sınıf bir motosiklet olan Gold Wing tutkunları, Gold Wing Club Turkey tarafından organize edilen Uluslararası Gold Wing Türkiye Buluşması kapsamında Kuşadası’nı ziyaret etti. İngiltere, Almanya, Avusturya, Yunanistan, Bulgaristan, İspanya, Portekiz, Ukrayna ve Türkiye’den 400 kişilik bir grup geldikleri ülkelerin bayraklarını taşıyan Gold Wing motosikletleriyle Kuşadası’nda şehir turu yaptı.

Kısa bir süre önce Gold Wing European Federation’a üye olan Gold Wing Turkey tarafından organize edilen Türkiye buluşması kapsamında 16-20 Eylül tarihleri arasında Gümüldür’de konaklayan çeşitli Avrupa ülkelerinden 400 Gold Wing tutkununu ilçe girişinde Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri karşıladı. Kuşadası sahil şeridinde motosikletleriyle dolaşan grup daha sonra motosikletlerini Kuşadası Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen otopark alanında bırakarak Kuşadası sokaklarını dolaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.