Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Gölbent ve Serçin seçimi heyecanı yaşadı

EKONOMİ 02.11.2015 - 19:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3109+ kez okundu.
 

Gölbent ve Serçin seçimi heyecanı yaşadı

Söke’ye bağlı Gölbent ve Serçin Mahalleleri Genel Seçimin yanında muhtarlık seçimi heyecanı da yaşadı.

Serçin Mahallesi’nde muhtar Durmuş Kavak’ın, Gölbent Mahallesi’nde de muhtar Nurettin Yıldız’ın vefatından dolayı vekaletle birinci azalar tarafından yönetilen muhtarlıklar için yeniden seçim yapıldı. Serçin Mahallesi’nde Durmuş Kavak’ın vefatından sonra vekaleten Muhtarlığa getirilen Mustafa Çay tek aday olarak girdiği seçimler sonucunda 513 oy alarak muhtar seçildi. Gölbent Mahallesinde ise Muhtar Nurettin Yıldız’ın vefatından sonra göreve birinci aza Ahmet Yemiş atanmıştı. Yapılan seçimlerde Ahmet Yemiş’in karşısında Hasan İbi aday olarak yer alırken;  yapılan seçim sonucunda Ahmet Yemiş 94 oyla muhtar seçildi. Rakibi Hasan İbi ise 54 oy alabildi.
Söke’ye bağlı Gölbent ve Serçin Mahalleleri Genel Seçimin yanında muhtarlık seçimi heyecanı da yaşadı.

Serçin Mahallesi’nde muhtar Durmuş Kavak’ın, Gölbent Mahallesi’nde de muhtar Nurettin Yıldız’ın vefatından dolayı vekaletle birinci azalar tarafından yönetilen muhtarlıklar için yeniden seçim yapıldı.

Serçin Mahallesi’nde Durmuş Kavak’ın vefatından sonra vekaleten Muhtarlığa getirilen Mustafa Çay tek aday olarak girdiği seçimler sonucunda 513 oy alarak muhtar seçildi.

Gölbent Mahallesinde ise Muhtar Nurettin Yıldız’ın vefatından sonra göreve birinci aza Ahmet Yemiş atanmıştı. Yapılan seçimlerde Ahmet Yemiş’in karşısında Hasan İbi aday olarak yer alırken;  yapılan seçim sonucunda Ahmet Yemiş 94 oyla muhtar seçildi. Rakibi Hasan İbi ise 54 oy alabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.